fbpx

Resa till vingårdar

mendosa, argentina
Resa till vingårdar
Resa till vingårdar
argentina
Resa till vingårdar
Resa till vingårdar
mendosa, argentina
Resa till vingårdar
Slider

Sydamerikaexperten skräddarsyr specialresor med vin som tema eller vanliga rundresor på egen hand där förbokade besök på vingårdar ingår. På många ställen går det också att boka övernattning på vingårdarna.

Chile har många vingårdar i distrikten kring huvudstaden Santiago ned till Santa Cruz, som till exempel distrikten Aconcagua, Casablanca, Colchagua, Maipo och Curicó.

De flesta och bästa vingårdarna i Argentina ligger kring Mendoza men det finns också en del i Salta-regionen i norra delen av landet. Där är det främst vita viner som tillverkas.

Även Uruguay och Brasilien samt Peru har en del vingårdar av bra kvalité.

Vi har mycket stor erfarenhet av vinresor för både enskilda personer som grupper.
För mer information kontakta Sydamerikaexpertens egen vinreseexpert Björn Larsson på tel 035-178875 eller maila bjorn@sydamerikaexperten.com. Björn har varit färdledare på vinresa med Munskänkarna samt arrangerat egna vinresor både för Sydamerikaexperten och för andra arrangörer.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.