fbpx

Golfresa till Sydamerika

Terravista Golf, Trancoso, porto securo
Golfresa till Sydamerika
Estancias Golf Club, argentina
Golfresa till Sydamerika
Carmelo golf, Uruguay
Golfresa till Sydamerika
Iguassu Falls golf club
Golfresa till Sydamerika
Itanhangá Golf Club, rio de Janeiro
Golfresa till Sydamerika
Slider

Res till Sydamerika för att enbart spela golf eller kombinera Sydamerikaresan med att spela golf på fantastiskt fina banor.
För golfintresserade så finns många exklusiva och vackert belägna golfbanor på kontinenten. Enbart Buenos Aires har 80 stycken golfbanor. Sydamerikaexperten kan erbjuda golfresor till i princip alla sydamerikanska länder.

Kombinera tre länder och sex golfbanor
Vi inleder i Buenos Aires med spel på två av de tre banorna Olivos, Golf, Buenos Aires och Pilar.
Därefter åker du katamaran över världens bredaste flod till Colonia del Sacramento i Uruguay och vidare transport till Carmelo som ha en erkänt fin golfbana där du bor på hotellet på området.
Efter det flyger du till Iguassufallen antingen via Buenos Aires eller via Montevideo. Där bor du antingen på lyxiga Belmond Hotel das Cataratas vid vattenfallet eller på golfhotellet Wish Resort Golf convention.
Resan avslutas i Rio de Janeiro med golf på Gavea och Itanhanga Golf club där du spelar på Championship banan. Vill du hellre spela på den olympiska banan så går det, men Itanhanga och Gavea anses vara bättre. I Buenos Aires och Rio finns många hotell att välja på t.ex. boutiquehotellet Hotel Legado Mitico och i Rio Copacabana Palace.

Länkar
http://www.estanciasgolf.com/
http://www.olivosgolf.com.ar/site/
http://www.bagolf.com.ar/
http://www.carmelogolf.com.uy/
https://www.iguassufallsgolfclub.com.br/
http://itanhanga.com.br
https://terravistabrasil.com.br/terravista-golf-course/

Vi kan också rekommendera spektakulära Terravista Golf Course utanför Porto Seguro. Många anser att detta är en av de vackraste golfbanorna i världen. Banan ligger precis vid havet och direkt utanför stranden leker delfiner. Du kan också få se havssköldpaddor med lite tur.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.