fbpx
Machu Picchu

MachuPicchu och Rio

rio de Janeiro
Machu Picchu och Rio
Ipanema
Machu Picchu och Rio
cusco
Machu Picchu och Rio
Slider

En skräddarsydd resa är helt unikt utformad efter dina önskemål. Nedan reseförslag är baserat på populära val som tidigare kunder har gjort. Det är avsett att vara ett stöd för dig när du vill planera din egna unika drömresa. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina önskemål, vi lyssnar och rådgör gärna. Desto tidigare vi är med i våra kunders planeringsprocess, desto bättre kan vi planera och finjustera resan för bästa möjliga upplevelse!

Cusco, Peru

Skräddarsytt reseförslag avsett som inspiration till din egen drömresa.

Alternativ

Det finns många möjligheter till andra alternativ för denna resa. Resan kan till exempel förlängas  i Peru med besök på Titicacasjön och i Brasilien med paradisön Ilha Grande.  Kontakta våra personliga reserådgivare så diskuterar vi gärna dina önskemål för den perfekta drömresan.

Se resan på karta

Skräddarsytt reseförslag avsett som inspiration till din egen drömresa.

Fler alternativ

Det finns många möjligheter till andra alternativ för denna resa. Resan kan till exempel förlängas  i Peru med besök på Titicacasjön och i Brasilien med paradisön Ilha Grande.  Kontakta våra personliga reserådgivare så diskuterar vi gärna dina önskemål för den perfekta drömresan.

Mer om kombinationsresan Machu Picchu och Rio

För de som önskar kombinera Peru och Brasilien erbjuder vi ett mycket attraktivt kombinationspaket.

Både Peru och Brasilien har så mycket att se och är väl värda en egen resa, men för alla dem som vill uppleva Peru och Rio på samma resa så erbjuder Sydamerikaexperten en 11-dagars drömresa. Ni är fem nätter i Peru med Lima, Cusco och Machu Picchu och sedan direktflyg från Lima till Rio de Janeiro och fyra nätter i Rio med boende på Copacabana.

Alla drömmer om att besöka inkatemplet Machu Picchu och Rio, som av många anses vara världens vackraste stad. Både Machu Picchu och Kristusstatyn är utsedda till ett av världens sju underverk.

Prisindikation för detta reseförslag:
Från 32.600 kr per person i dubbelrum vid resa för två personer. Priset varierar beroende på säsong. Minimum antal två personer.

I priset ingår
Flyg t.o.r med KLM, flyg i Sydamerika tre sträckor med Latam.
En natt i Lima, tre nätter i Cusco, en natt i Aguas Calientes.
Extradag i Machu Picchu med två inträden och en guidad rundtur.
Fyra nätter i Rio de Janeiro på Copacabana.
Frukost ingår på alla hotell.

Utflykter
Stadsrundtur i Cusco.
Privat utflykt Kristusstatyn i Rio.
Privat utflykt Stadsrundtur i Rio med Sockertoppen.
Favelatur i Rio i liten grupp.
En middag ingår i Aguas Calientes.
Samtliga transporter och flygskatter ingår.
Priset gäller lågsäsong. Engelsktalande guider.

Förslag till dagsprogram för resan

Dag 1
Flyg med KLM från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Ankomst till Lima på kvällen. En natt på flygplatshotellet Costa del Sol i Lima.

Dag 2
Tidigt på morgonen inrikesflyg till Cusco. Totalt tre nätter på Hotel Abittare.

Dag 3
Stadsrundtur i Cusco och dess omgivningar.

Dag 4
Tågresa till Machu Picchu med guidad rundtur på Machu Picchu. En natt på Hotel Mapi. Middag ingår på kvällen i Aguas Calientes.

Dag 5
Extradag i Machu Picchu. Ta chansen att se soluppgången på Machu Picchu.

Dag 6
Tidig avresa och flyg via Lima direkt till Rio de Janeiro. Ni bor fyra nätter på Hotel Astoria Copacabana på Copacabana.

Dag 7
Halvdagsutflykt med besök på Kristusstatyn som är utsett till ett av världens sju underverk. Utsikten från det 709 meter höga berget Corcovado är bedårande. Eftermiddagen ledig.

Dag 8
Halvdagsutflykt med besök i Rios centrala delar och två stycken linbanefärder upp till Sockertoppen. Eftermiddagen ledig.

Dag 9
Favelatur med besök i två stycken favelor. Eftermiddagen ledig.

Dag 10
Förmiddagen ledig. Hemresan början på kvällen.

Dag 11
Byte i Amsterdam och hemkomst till Sverige på eftermiddagen.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande
Karta Machu Picchu Rio

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.