fbpx
Machu Picchu

MachuPicchu, Iguassu & Rio

Fóz de Iguaçu

MachuPicchu, Iguassu & Rio

Rio de janeiro

MachuPicchu, Iguassu & Rio

Slider

En skräddarsydd resa är helt unikt utformad efter dina önskemål. Nedan reseförslag är baserat på populära val som tidigare kunder har gjort. Det är avsett att vara ett stöd för dig när du vill planera din egna unika drömresa. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina önskemål, vi lyssnar och rådgör gärna. Desto tidigare vi är med i våra kunders planeringsprocess, desto bättre kan vi planera och finjustera resan för bästa möjliga upplevelse!

São Conrado, Rio de Janeiro, Brazil

Skräddarsytt reseförslag avsett som inspiration till din egen drömresa.

Alternativ

Resan kan lämpligtvis förlängas i Peru med besök på Titicacasjön och i Brasilien med paradisön Ilha Grande. Kontakta Sydamerikaexperten så skräddarsyr vi just det upplägg och det antal nätter som du vill ha.

Se resan på karta

Skräddarsytt reseförslag avsett som inspiration till din egen drömresa.

Fler alternativ

Resan kan lämpligtvis förlängas i Peru med besök på Titicacasjön och i Brasilien med paradisön Ilha Grande. Kontakta Sydamerikaexperten så skräddarsyr vi just det upplägg och det antal nätter som du vill ha.

Upplev tre av Sydamerikas höjdpunkter Machu Picchu, Iguazú-fallen och Rio på samma resa.

Vi kan nu erbjuda en fantastisk skräddarsydd resa till tre av Sydamerikas verkliga höjdpunkter. Vi kombinerar de båda underverken i Machu Picchu i Peru och Kristusstatyn i Rio de Janeiro och dessutom med Iguazú-fallen som är utsett till ett av världens sju naturunderverk. Förslagsvis inleder man i Peru med minst fem dagar. Därefter flyg från Lima direkt till Iguazú-fallen och två nätter där med besök på både fallens brasilianska och argentinska sida. Därefter flyg till Rio, som av många anses vara världens vackraste stad, med tre utflykter.

Pris från 37 800 kr

Priset avser resa i lågsäsong för minst två personer med boende i dubbelrum.

Dag 1
Flyg med KLM från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Ankomst till Lima på kvällen. En natt på flygplatshotellet Costa del Sol i Lima.

Dag 2
Tidigt på morgonen inrikesflyg till Cusco. Totalt tre nätter på Hotel Abittare.

Dag 3
Stadsrundtur i Cusco och dess omgivningar.

Dag 4
Tågresa till Machu Picchu med guidad rundtur på Machu Picchu. En natt på Hotel Mapi Middag ingår på kvällen i Aguas Calientes.

Dag 5
Extradag i Machu Picchu. Ta chansen att se soluppgången på Machu Picchu.

Dag 6
Tidig avresa och flyg via Lima direkt till Foz do Iguacu. Två nätter på Hotel San Martin.

Dag 7
Heldagsutflykt till Argentina och Iguazú-fallens argentinska sida.

Dag 8
På förmiddagen besök på Iguazú-fallens brasilianska sida på egen hand. På eftermiddagen flyg till Rio de Janeiro. Fyra nätter på Hotel Astoria Copacabana på Copacabana.

Dag 9
Halvdagsutflykt med besök på Kristusstatyn som är utsett till ett av världens sju underverk. Utsikten från det 709 meter höga berget Corcovado är bedårande. Eftermiddagen ledig.

Dag 10
Halvdagsutflykt med besök i Rios centrala delar och två stycken linbanefärder upp till Sockertoppen. Eftermiddagen ledig.

Dag 11
Favelatur med besök i två favelor. Eftermiddagen ledig.

Dag 12
Förmiddagen ledig. Hemresan början på kvällen.

Dag 13
Byte i Amsterdam och hemkomst till Sverige på eftermiddagen.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande
Karta Machu Picchu Iguacu Rio

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.