Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Menu

Archives: Skräddarsydda

Manuel Antonio, Costa Rica

Badresa till Costa Rica

För alla er som endast vill bada och koppla av föreslår vi en tiodagars resa med sju nätter på Manuel Antonio, en av Costa Ricas vackraste stränder.

Saltöken, Sydamerika

Atacamaöknen

Res genom Atacamaöknens vackra och stundtals mycket märkliga landskap. Starta på den chilenska sidan i San Pedro Atacama och åk med fyrhjulsdriven jeep igenom saltöknen till Uyuni i Bolivia där du bor på Palacio de Sal – ett högklassigt hotell byggt av salt. Fortsätt sedan med flyg till världens högst belägna huvudstad La Paz.

Ö-hoppning på Galapagosöarna

Upplev Galapagosöarnas underbara värld med ett välplanerat ö-hoppningsprogram. Du bor bekvämt på ditt hotell och åker smidigt med modern motorbåt mellan öarna Santa Cruz, Floreana och Isabela. Du guidas av välutbildade naturguider som kommer att visa dig Galapagosöarnas magi. Du har chans att komma mycket nära de orädda djuren och på din fria tid kan …

Ö-hoppning på Galapagosöarna Read More »

Vandra i Patagonien

För dig som älskar att vandra, erbjuder Patagonien några av dom mest natursköna vandringsupplevelserna i världen. Vandringarna kan utformas helt enligt dina önskningar. Boendet kan vara allt från camping, där man bär sina egna tält eller bor i sovsalar, till att bo på lyxhotell inne i Torres del Paine nationalpark. För dig som vill ha …

Vandra i Patagonien Read More »

Vandra Inkaleden till Machu Picchu

Den klassiska Inkaleden är för er som vill utforska inkafolkets egna vägar längs en av världens mest kända vandringsleder. Vandringen avslutas med att du ankommer till solporten Inti Punku. Det är en närmast magisk upplevelse, då du för första gången kan blicka ut över Machu Picchu från ovan!

Costa Rica, tvåveckors resa

Just nu finns det bra pris på flyg till San Jose med KLM och Air France och vi kan erbjuda en resa till Costa Rica med fantastiska naturupplevelser. 

Påskön och Chile

Res på en innehållsrik skräddarsydd resa till Påskön med allt bokat i förväg. Våra personliga reseplanerare skapar en unik drömresa helt efter dina drömmar och önskemål.  På den här sidan kan du läsa om ett populärt skräddarsytt reseförslag till Påskön  som inspiration för din egen resa.

Patagonien och Eldslandet

En helt fantastisk resa till Patagonien och Eldslandet med bra pris lågsäsong till de trevliga och natursköna städerna Ushuaia och Calafate. Dessutom får du se tangons huvudstad Buenos Aires på köpet.

Patagonien de luxe

En resa för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Patagonien

Panama med hög klass

Detta reseförslag erbjuder en spännande resa  med hög klass till Panamas höjdpunkter. Gör en kryssning på Panamakanalen, besök San Blas med dess spännande indiankultur och upplev några av världens kanske vackraste stränder. I vårt förslag gör du också en tur upp i dom sagolikt vackra bergen för att sedan fara tillbaka till den karibiska stämningen …

Panama med hög klass Read More »

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.