fbpx

Kategori: Rundresa

Karnevalen i Colombia

Karnevalen i Colombia

En fantastisk resa till den världsberömda karnevalen i Barranquilla med glädje, dans, musik och färggranna parader.

Iguassu Brasilien

Brasilien Runt

Vi arrangerade Brasilien Runt för första gången 1998 och den har alltid varit mycket uppskattad. Resan innehåller det bästa som Brasilien har att erbjuda!

Stadsbild från Sydamerika

Chile, Argentina och Brasilien

Rundresa Chile, Argentina och Brasilien. Mycket innehållsrik resa med bland annat en oförglömlig bussresa över Anderna till vindistriktet Mendoza.

Gatubild från Colombia

Colombia Runt

En fantastisk rundresa till de bästa Colombia har att erbjuda. Vår guide Sven Andersson presenterar sitt nya hemland Colombia och dess höjdpunkter.

Vulkan i Costa Rica

Costa Rica och Panama

Följ med på en underbar upplevelseresa i Centralamerika med det bästa Panama har att erbjuda och med fantastiska naturupplevelser i Costa Rica.

Vattenfallen vid Kaieteur

Guyana med Surinam

En resa för verkliga naturälskare. Resan inleds i Surinam, som visar det holländska kulturarvet. Därefter till Georgetown innan vi ger oss av in i djungeln.

Karnevalen i Rio de Janeiro

Karnevalen i Rio de Janeiro

Björn Larsson har arranget karnevalsresor till Rio de Janeiro i drygt 25 år. Du kan vara säker på att du får en upplevelse för livet!

Kuba

Kuba Runt

Följ med på den kompletta Kubaresan. Sydamerikaexpertens innehållsrika och genuina resa till Kuba ger möjlighet att besöka Havanna, Viñales, Trinidad och Santiago med Castros grav.

Gautbild från Peru

Peru Runt

Följ med på en fantastisk resa till det bästa Peru har att erbjuda. Vi inleder i huvudstaden Lima och fortsätter med Amazonas regnskog.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.