fbpx

Vandringsresor

Vi erbjuder vandringsresor på flera platser i Sydamerika. Vandringarna är i vitt skilda miljöer och med olika karaktär och svårighetsgrad.

Sydamerikaexperten erbjuder vandringsresor till flera länder i helt olika naturmiljöer. Att vandra den klassiska inkaleden är en dröm för många. Vandringen är på fyra dagar och tre nätter på hög höjd och avslutas på den fjärde dagen med att vandra genom solporten till Machu Picchu. För bekväma finns också en minivariant två dagar och en natt där man endast går sista dagens vandring. I området finns även andra vandringsleder som t.ex Salcantay (på bilden ovan).
För de som trivs bättre med värme och hög luftfuktighet som erbjuder vi en spännande djungelvandring till Ciudad Perdida –  Tayronaindianernas förlorade stad strax utanför Santa Marta i Colombia.

W-Trek i nationalparken Torres del Paine i chilenska Patagonien har blivit oerhört populär de senaste åren.  I området finns boende med allt från egna tält till de absolut bästa lyxhotellen.
I närområdet på den argentinska sidan finns bra vandringsleder med utgångspunkt från El Chalten i Argentina.

I Argentina kan vi också erbjuda en vandring i Mendoza i fotspåren efter Uruguays rugbylandskap, vars flygplan 1972 kraschade i Anderna.  Händelsen finns som film Miraklet i Anderna (Alive).

Nedan är några exempel på olika  vandringsresor som vi kan skräddarsy helt efter dina egna önskemål.

Vill du ha mer information om vandringar i fler länder och på andra platser t.ex. i Chapada Diamantina i Brasilien eller någon annan stans så kontakta oss på Sydamerikaexperten.

Vandring, Miraklet i Anderna

Miraklet i Anderna

En fantastisk hikingtur (eller ridtur) i Andernas vackra landskap till platsen där det uruguayanska rugbylagets flygplan kraschade 1972.

Läs mer »
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande