Chat with us, powered by LiveChat

Temaresor

Har du ett särskilt intresse och vill att det skall vara temat för din resa till Sydamerika? Golf, fågelskådning, arkeologi eller något annat?  Då är en skräddarsydd temaresa ett alternativ. På den här sidan hittar du några exempel på temaresor.

Sydamerika är en kontinent med stora kontraster och otaliga möjligheter. Har du ett specialintresse, så kan våra experter hjälpa dig att bygga vad vi kallar en temaresa. En temaresa kan vara helt ägnad åt ett specialområde eller intresse, men den kan också kombineras med en traditionell resa i Sydamerika. För den naturintresserade är det bara fantasin som sätter stopp, och för den mat- och vinintresserade kan vi arrangera inspirerande resor av hög klass. För den arkeologi-intresserade finns det teman för en livstid. Har du en idé, diskutera den med oss!

Lantbruksresa med Sydamerikaexperten
Reseförslag
Lantbruksresa
Sydamerikaexperten har med framgång genom årens lopp arrangerat många lantbruksresor, bland annat för Lantmännen och Jordbruksverket.
CalenderRed

AVRESA

DurationRed

RESLÄNGD

PriceRed

PRIS

Vinresa med Sydamerikaexperten
Upptäck Sydamerikas viner
Vinresa
Sydamerikaexperten skräddarsyr specialresor med vin som tema, eller vanliga rundresor på egen hand där förbokade besök på vingårdar ingår. På många ställen går det också att boka övernattning på vingårdarna.
CalenderRed

AVRESA

DurationRed

RESLÄNGD

PriceRed

PRIS

Konstresa med Sydamerikaexperten
För alla smaker och intressen
Konst och kulturresa
För den konstintresserade har Sydamerika ett mycket stort utbud. Sydamerikanska konstnärer bidrar ständigt med betydande verk till världskonsten.
CalenderRed

AVRESA

DurationRed

RESLÄNGD

PriceRed

PRIS

Golfresa till Sydamamerika med Sydamerikaexperten
Golf utöver det vanliga
Golfresa
Res till Sydamerika för att enbart spela golf, eller res runt i Sydamerika ändå och ta några golfrundor på fantastiskt fina banor här och där.
CalenderRed

AVRESA

DurationRed

RESLÄNGD

PriceRed

PRIS

Fågelskådarresa
Skräddarsytt reseförslag
Fågelskådarresa
Om du inte skådat i Sydamerika innan så rekommenderar vi en skådarresa till Pantanal i Brasilien med lokala experter. Sydamerikaexperten arrangerar även skräddarsydda resor för skådare till hela Syd- och Centralamerika.
CalenderRed

AVRESA

Enligt önskemål

DurationRed

RESLÄNGD

Enligt önskemål

PriceRed

PRIS

Från 49 900 kr med boende i dubbelrum

Jaguar i Pantanal, Brasilien
Svensk färdledning
Jaguarresa till Pantanal
Vi åker på safari i Pantanal i Brasilien där vi bor på tre olika platser inne i Pantanal med målsättningen att få se jaguar i vilt tillstånd.
CalenderRed

AVRESA

6/10 2024.

DurationRed

RESLÄNGD

11 dagar

PriceRed

PRIS

59 800 kr med del i dubbelrum

Reseförfrågan

Tack för att ditt intresse! Vi kommer snarast behandla din förfrågan. 
Om du vill att vi skall kontakta dig per telefon, ange gärna en dag och tid som skulle passa dig i meddelandefältet nedan.