fbpx

Sydamerika är en kontinent med stora kontraster och otaliga möjligheter. Har du ett specialintresse, så kan våra experter hjälpa dig att bygga vad vi kallar en temaresa. En temaresa kan vara helt ägnad åt ett specialområde eller intresse, men den kan också kombineras med en traditionell resa i Sydamerika. För den naturintresserade är det bara fantasin som sätter stopp, och för den mat- och vinintresserade kan vi arrangera inspirerande resor av hög klass. För den arkeologi-intresserade finns det teman för en livstid. Har du en idé, diskutera den med oss!

Fågelskådarresa

FÅGELSKÅDARRESA

Om du inte skådat i Sydamerika tidigare så rekommenderar vi en skådarresa till Pantanal i Brasilien med lokala experter. Sydamerikaexperten arrangerar skräddarsydda resor för skådare

Läs mer »
Golfresa till Sydamamerika med Sydamerikaexperten

GOLFRESOR

Res till Sydamerika för att enbart spela golf, eller res runt i Sydamerika ändå och ta några golfrundor på fantastiskt fina banor här och där.

Läs mer »
Konstresa med Sydamerikaexperten

KONST OCH KULTURRESOR

För den konstintresserade har Sydamerika ett mycket stort utbud. Sydamerikanska konstnärer bidrar ständigt med betydande verk till världskonsten.

Läs mer »
Lantbruksresa med Sydamerikaexperten

LANTRBRUKSRESOR

Sydamerikaexperten har med framgång genom årens lopp arrangerat många lantbruksresor bl.a. för Lantmännen och Jordbruksverket. 

Läs mer »
Vinresa med Sydamerikaexperten

VINRESOR

Sydamerikaexperten skräddarsyr specialresor med vin som tema, eller vanliga rundresor på egen hand där förbokade besök på vingårdar ingår.  På många ställen går det också

Läs mer »
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.