Chat with us, powered by LiveChat
Menu
Menu
Silver cloud

Silversea kryssningar

Silversea kryssningar
Silversea krysningar
silver explorer
Silversea kryssningar
silver explorer
Silversea kryssningar
silver explorer
Silversea kryssningar
silver explorer
Silversea kryssningar
Silver Galapagos
Silversea kryssningar
Silver shadow, Panama kanalen
Silversea kryssningar
Slider

Silversea är ett av de ledande rederierna inom lyxsegmentet och våra kunder prisar dem för den unika upplevelse de erbjuder sina kunder. Rederiet har sex exklusiva fartyg, där Silver Cloud Expedition och Silver Explorer vanligtvis är dom fartyg som kryssar på rutterna runt Sydamerika.

Genom Panamakanalen med Silversea Cloud
Genom Panamakanalen med Silversea

En kryssning med Silverseas skiljer sig från andra ledande kryssningsrederier genom sitt exklusiva upplägg. Fartygen är elegant inredda och tar bara hälften så många passagerare som fartyg av samma storlek från andra rederier. Samtidigt har man nästan en lika stor besättning som antalet passagerare ombord, vilket garanterar en servicenivå långt över det vanliga.
Kryssningarna har karaktären av expeditionskryssningar, men med hög komfort. Du kan välja mellan ett stort antal olika destinationer runt Sydamerika som Galapagosöarna, Patagonien, Påskön, Panamakanalen eller Antarktis för att bara nämna några. Vi erbjuder ett flertal andra kryssningsalternativ till samma destinationer i olika prisklasser. Silverseas är för dig som vill ha ett premiumalternativ, samtidigt som du får en kryssningsupplevelse där nästan allt ingår i priset. Inkluderat är gourmetmåltider, fina viner, drinkar och dricks. Den förstklassiga underhållningen är också inkluderad.

Livet ombord
På Silverseas fartyg väljer du själv när och var du vill äta och i vilket sällskap. Vill du vara lat på morgonen så serverar personalen dig gärna frukost på sängen. Frukost och lunch serveras annars i någon av restaurangerna, ute på däck eller på verandan om din hytt har en sådan. Oavsett vilket fartyg du kryssar med, så kan du se fram emot en förstklassig upplevelse.
Stämningen på fartygen är intim och avslappnad, men passagerarna klär gärna upp sig för middag. Några kvällar per vecka är det smoking och övriga kvällar är det snyggare fritidskläder eller kavaj. Du kan förvänta dig att majoriteten av passagerarna är från Nordamerika och övriga passagerare är huvudsakligen européer.
Underhållningen är av högsta klass med levande musik och dansuppträdanden av toppartister.

Hytt på Silverseas fartyg
Hytt på Silverseas fartyg

Silver Cloud Expedition
Efter en omfattande ombyggnad 2017 så är Silver Cloud det mest komfortabla isklassade fartyget i världen, enbart utrustad med sviter i olika kategorier. 80% av hytterna har veranda. Du kan vandra runt på fartygets breda svepande däck och njuta av utsikten eller ta dig ett dopp i fartygets swimmingpool. Dom 245 passagerarna tas om hand av 223 besättningsmedlemmar.
Under en kryssning till Antarktis med Silver Cloud Expedition så kan du också njuta av måltider i den enda Relais & Chateauxrestaurangen i Antarktis. Det är svårt att föreställa sig en bekvämare och mer exklusiv expeditionskryssning.
Bland fartygets besättning finns det 22 passionerade expeditionsexperter dom gör utfärderna till en upplevelse att minnas för livet. Till gästernas förfogande finns 16 nya Zodiaks och 10 kayaker.

Silver Explorer
Fartyget är specialbyggt för att navigera några av dom mest avlägsna farvattnen i världen med en isklassning som gör att fartyget säkert och bekvämt kan kryssa mellan isflak. Silver Explorer tar bara 144 gäster med en besättning på 118 personer.
Det finns nio olika sviter att välja mellan. En del av sviterna har balkonger och de flesta är utrustade med stora fönster för att du skall kunna njuta av utsikten från din egen svit. Även om du väljer den enklaste sviten så behöver du inte slå av på komforten. Du kan koppla av med ett varmt bad i det marmorklädda badrummet efter en lång dags äventyr och sova gott mellan exklusiva sänglinnen efter att ha valt ut en kudde från menyn av nio kuddar.
Fartyget har sitt eget entusiastiska expeditionsteam för dom spännande dagsexpeditionerna. Gästerna har 12 Zodiaks till sitt förfogande.

För mer information använd formuläret för bokningsförfrågan ovan, eller kontakta Sydamerikaexpertens Björn Larsson som är expert på kryssningar direkt på 035-178875 eller bjorn@sydamerikaexperten.com.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.