Chat with us, powered by LiveChat

Översikt av vårt reseutbud

Vi har arrangerat resor och kryssningar till hela Sydamerika och Antarktis sedan 1993 och är Sveriges främsta arrangör av Sydamerikaresor.

För dig som privatperson kan du välja att låta oss skräddarsy en resa eller kryssning anpassad helt efter dina önskemål eller delta i en av våra rundresor med fasta avgångsdatum och svensk färdledning. Du kan läsa mer och navigera dig vidare för att se inspirationsförslag till skräddarsydda resor, kryssningar och rundresor längre ner på sidan.

Är du en större grupp eller företag? Vi har arrangerat omfattande konferensresor, examensresor, studieresor, temaresor och andra företagsresor under 25 år med mycket goda referenser. Du kan läsa mer och navigera dig vidare för att läsa mer om vår grupp och företagsresor längre ner på sidan, men tveka inte att ta kontakt med en av våra reserådgivare för att diskutera dina önskemål.

Strandbild från Costa Rica

SKRÄDDARSYDDA RESOR

När du reser på en av våra skräddarsydda resor finns det inga gränser för er semester. Resan anpassas helt efter dina önskemål. Ingen resa är för stor eller för liten.
Följ länken och se ett stort antal reseförslag som vi satt samman som inspiration. Kontakta sedan våra personliga reserådgivare för att diskutera dina önskemål.

RUNDRESOR

För dig som vill uppleva Sydamerika guidad av en erfaren svensktalande färdledare och resa i grupp, rekommenderar vi våra rundresor.
Resorna genomförs i små grupper på fasta avgångsdatum, vanligtvis med mellan 6 – 12 deltagare per rundresa. Dom små grupperna ger en mer personlig och minnesvärd upplevelse än de flesta andra alternativ som erbjuds på marknaden.

KRYSSNINGAR

Utbudet av kryssningar runt Sydamerika är stort. Mest populärt för skandinaver är expeditionskryssningar i Patagonien, runt Galapagosöarna och till Antarktis. Populära rederier är exklusiva Silversea, bekväma Australis och Hurtigruten.

GRUPPRESOR

Vi har fått förtroende att arrangera konferensresor, föreningsresor, koncernledningsresor, examensresor och många andra typer av gruppresor till Sydamerika under de senaste 25 åren med mycket goda refenser.

TEMARESOR

Vill du provsmaka viner på några av Sydamerikas främsta vingårdar, upptäcka Argentinska konstnärer, spela golf, studera lantbruk i Brasilien eller har ett annat specialintresse? Då kan vi arrangera en temaresa för dig.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875