Chat with us, powered by LiveChat
Hästar i Torres del Paine, Chile

Torres del Paine är Chiles största och viktigaste nationalpark med naturupplevelser att minnas för livet. På grund av sin popularitet så har mängden besökare som får övernatta i parken kraftigt begränsats. Det är nödvändigt för att nationalparken inte skall slitas ner av besökare, men gör samtidigt att man måste vara ute i god tid med sin bokning. Särskilt gäller detta för högsäsongsperioden december till februari. Du måste dessutom ha en reservation för att vandra vissa leder.

Under senare år så har flera unika och exklusiva boutiquehotell etablerats i parken, varav det mest kända är Awasi Patagonia. Men det finns även flera spännande hotell i betydligt mer överkomliga prisklasser.

Awasi Patagonia, Torres del Paine, Chile
Awasi Patagonia, läs mer om hotellet.

Därför kan du numera välja mellan att göra en traditionell vandring längs parkens vandringsleder och campa på nätterna, eller så kan du välja att vandra på dagarna och njuta av högklassig mat och vin på kvällarna. Några av hotellen är en upplevelse i sig själva. Utöver Awasi Patagonia så kan vi särskilt nämna Explora och Patagonia Camp. Bägge unika på olika sätt.

Explora, läs mer om hotellet.
Patagonia Camp, läs mer om hotellet.

W Trek är nationalparkens mest välkända vandringsled. Om du vill vandra hela leden så tar det mellan fyra och sex dagar. Men du kan även välja att vandra valda delar. Antalet personer som får vandra W Trek är i dagsläget begränsat till 80 personer per dag, men diskussioner pågår om att begränsa antalet till endast 50 personer per dag. Så var ute i god tid! Utöver W Trek så finns flera andra goda alternativ, som t.ex. vandringslederna Q och O. Parken är helt fantastisk och du kan välja svårhetsgrad efter dina förutsättingar. Tveka inte att kontakta våra reserådgivare. Vi berättar gärna mer om vilka alternativ som finns.

Torres del Paine med W Trek

Andra resmål i

Kap Horn
Kap Horn
Punta Arenas, Chile
Punta Arenas och Torres del Paine
Laddar fler ››

Resor till

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875