Chat with us, powered by LiveChat
Playa Samara, Costa Rica

Costa Ricas Playa Samara är en av provinsen Guanacastes bästa stränder och perfekt för bad och avkoppling. På den fem kilometer långa stranden finns allt för den som vill koppla av och ha det skönt. Även om hotellen är fullbelagda så finns det alltid gott om plats på stranden utan att det känns trångt. Charmiga Playa Samara har inga stora hotellkedjor, höghus och snabbmatskedjor. Man kan verkligen njuta av livet som en äkta tico (d v s från Costa Rica, tica för damer). Vågorna är lagom höga så alla kan bada i det behagligt varma vattnet och på kvällen se den vackra solnedgången när solen går ned i Stilla Havet.

För fiskeintresserade rekommenderar vi djuphavsfiske.  I omgivningen finns också annorlunda och spännande naturupplevelser som valsafari och sköldpaddor som lägger ägg på land – bl a den stora havslädersköldpaddan.

Bästa vägen till Playa Samara från San José är landvägen 22 mil, runt Nicoyabukten. Alternativt kan man flyga till Nosora från San José.

Vi rekommenderar boende på Villas Playa Samara eller närliggande Hotel Punta Islita.

Mer om resor till Costa Rica kan du läsa här

Andra resmål i

Costa Rica, Santa Teresa
Santa Teresa
Corcovado, Costa Rica
Corcovado
Laddar fler ››

Resor till

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875