Chat with us, powered by LiveChat
Amazonas, Ecuador

Amazonas är en fantastisk upplevelse som stimulerar alla sinnen. Inte mycket är så avkopplande som att glida fram på floden med den frodiga skogen runt sig. På ett område mindre än en hektar så har man hittat 473 olika trädsorter. Mängder av fåglar, färggranna fjärilar och exotiska djur gör området högintressant för den naturintresserade.

Medeltemperaturen ligger på över 26 grader fast på sina håll kan natten faktiskt bli lite kylig.

En tur till Amazonas är en upplevelse som för alltid kommer att finnas kvar i minnet. Vi hjälper till med fantastiska paket till Ecuadors tropiska regnskog med utgångspunkt från Coca (f.d. Francisco Orellana). Det var här Francisco Orellana utgick ifrån när han som förste europé åkte ned för hela Amazonasfloden i mitten på 1500-hundratalet.

Djungellodgerna i Amazonas är bekväma lodger i naturlig miljö. Platserna är utvalda med omsorg och utflykterna görs i små grupper i en mycket fascinerande natur. Guiderna är mycket kunniga och är ofta själva uppvuxna i djungeln.

Under vistelsen i Amazonas upplevs regnskogen både under spännande båtturer samt under djungelpromenader. Det görs flera turer varje dag och chansen att se apor av olika slag, mängder av fåglar och fjärilar, kajmaner och jätteuttrar är stor.

Sydamerikaexperten rekommenderar bl.a. Sacha Lodge för en upplevelserik och högklassisk djungelupplevelse: http://www.sachalodge.com/

Andra resmål i

Galapagosöarna
Anderna, Ecuador
Anderna
Laddar fler ››

Resor till

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875