Chat with us, powered by LiveChat

Patagonien de luxe

Unna dig det bästa och njut av tillvaron i det mest spektakulära landskap Patagonien kan erbjuda. Bo några dagar på ett högklassigt hotell mitt i nationalparken Torres del Paine.
Slide 1
torres del Paine

Patagonien de luxe

Slide 2
Torres del paine
Patagonien de luxe
Slide 3
Awasi Patagonia
Patagonien de luxe
Slide 4
Awasi Patagonia
Patagonien de luxe
Slide 5
Buenos Aires
Patagonien de luxe
Slide 6
Jardín Escondido, Buenos Aires
Patagonien de luxe
PriceRed

pris

DurationRed

Reslängd

Enligt dina önskemål

CalenderRed

Avresa

Enligt dina önskemål

Skräddarsytt reseförslag

En resa för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Patagonien.

Torres del Paine
Unna dig det bästa och njut av tillvaron i det mest spektakulära landskap Patagonien kan erbjuda. Bo några dagar på ett högklassigt hotell mitt i nationalparken Torres del Paine. På senare år har Torres del Paine utvecklats till ett resmål med några av världens mest exklusiva boutiquehotell.

På dagarna väljer du bland utflykter som vandring, fyrhjulsdriven bilutflykt, ridning och att paddla kajak i underbar miljö med höga toppar och turkost glaciärvatten. Eller varför inte spana efter pumor?

På kvällarna kan du njuta av restaurangmat på hög nivå.

Dagsprogram

Reseförslag – 10 dagar Patagonien de luxe

Inled resan med tre nätter i Santiago på t ex Magnolia eller LerReve och gör utflykter till några av de bästa vingårdarna på dagtid.

Fortsätt sedan med flyg till Puerto Natales i södra Chile och spendera fyra nätter i nationalparken Torres del Paine med boende på exklusiva Explora Patagonia eller Awasi Patagonia.

Flyg därefter från närliggande Calafate till Buenos Aires och avsluta resan med tre nätter på ett charmigt boutiquehotell, t ex Coppolas berömda Jardin Escondido eller Legado Mitico.

Detta är en resa för dig som vill ha det absolut bästa och njuta både av storslagna naturupplevelser och högklassiga hotell. Priset för en sådan här resa varierar kraftigt beroende på dina val av flyg och hotell. För en prisindikation ber vi dig kontakta våra personliga reserådgivare. Vi diskuterar mer än gärna dina önskemål och kommer med ett skräddarsytt förslag anpassat helt efter dina behov.

Alternativ

Andra alternativ och kombinationsmöjligheter

Bo på en av kullarna i vackra hamnstaden Valparaiso istället för i Santiago.
Stanna några nätter i Calafate och se Perito Moreno och Upsala glaciärerna med Ice trekking samt bo på Estancia Nibepo Aike som fortfarande har den traditionella fårproduktionen.

Eller varför inte avsluta Buenos Aires vistelsen med boende på den exklusiva estancian La Bamba de Areco? För de som gillar hästpolo rekommenderas estancian Puesto Viejo.

Är du golfintresserad – ägna en dag åt golf på någon av golfbanorna Olivos, Buenos Aires eller Pilar.

Möjligheterna är många, kontakta våra personliga reserådgivare så berättar vi gärna mer!

Reseförfrågan

Tack för att ditt intresse! Vi kommer snarast behandla din förfrågan. 
Om du vill att vi skall kontakta dig per telefon, ange gärna en dag och tid som skulle passa dig i meddelandefältet nedan.