Chat with us, powered by LiveChat

Nyår i Rio de Janeiro

Bästa platsen i hela världen att fira nyår tycker många är vackra Rio de Janeiro. Firandet är känt i hela världen och mer än två miljoner människor samlas på stränderna Copacabana och Ipanema vid midnatt för att fira nyår.
Slide 2

Fira Nyår i Rio de Janeiro

Slide 3
Ipanema Stranden
Fira Nyår i Rio de Janeiro
Slide 1

Fira Nyår i Rio de Janeiro
Slide 4
Fira Nyår i Rio de Janeiro
PriceRed

pris

från 49 600 kr

DurationRed

Reslängd

Enligt dina önskemål

CalenderRed

Avresa

Enligt dina önskemål t.ex. den 25/12

Bästa platsen i hela världen att fira nyår tycker många är vackra Rio de Janeiro och det finns fortfarande chansen att uppleva nyår 2023.

Firandet är känt i hela världen och mer än två miljoner människor samlas på stränderna Copacabana och Ipanema vid midnatt för att fira nyår. Vitklädda kvinnor offrar till gudarna (lemanja) och ett mäktigt fyrverkeri inleds vid tolvslaget. 13000 raketer skjuts upp från pråmar under c:a 25 minuter.
Utanför samlas lyxkryssare från hela världen för att se det häftigaste nyårsfirandet i världen.

Nyår är en stor högtid inte bara i Rio de Janeiro utan hela Brasilien firar nyår. Alla är lediga och firar och man tar gärna långhelg och åker till någon badstrand vid kusten.

Prisindikation för resan:
Flyg och sju nätter på hotell från 49 600 kr per person i dubbelrum. Sju nätter på Astoria Palace med boende i dubbelrum med havsutsikt, frukost ingår.
I priset ingår flyg med KLM med utresa 25/12 från Stockholm och Göteborg. Tillägg 800 kr för flyg från Köpenhamn. Hemkomst 2/1.

Följande utflykter ingår i reseförslaget:

26/12 Privat halvdagsutflykt Kristusstatyn
27/12 Privat halvdagsutflykt Sockertoppen
28/12 Favelatur i liten grupp

Barnfamiljer
För barnfamiljerna rekommenderar vi nyårsfirande på Ilha Grande, Buzios eller i Cabo Frio.

Ovan reseförslag kan ändras och utökas helt efter dina önskemål. Våra personliga reserådgivare lyssnar gärna på dina tankar och önskemål för att kunna erbjuda dig bästa möjliga resa.

Dagsprogram

Tre utflykter ingår i resan:
26/12 Privat halvdagsutflykt Kristusstatyn
27/12 Privat halvdagsutflykt Sockertoppen
28/12 Favelatur i liten grupp

Vi rekommenderar att göra dem innan nyårshelgen för att undvika köer.

 

Alternativ

Vi skräddarsyr jul och nyårsresor till Brasilien och hela Sydamerika.  Det finns otaliga kombinationsmöjligheter med resor inom Brasilien eller i kombination med något av grannländerna. Våra personliga reserådgivare lyssnar gärna på dina önskemål och ger råd och förslag för att det skall bli en unik drömresa anpassad helt efter dina tankar.

Reseförfrågan

Tack för att ditt intresse! Vi kommer snarast behandla din förfrågan. 
Om du vill att vi skall kontakta dig per telefon, ange gärna en dag och tid som skulle passa dig i meddelandefältet nedan.