fbpx

Nyår i Rio de Janeiro

Bästa platsen i hela världen att fira nyår tycker många är vackra Rio de Janeiro. Firandet är känt i hela världen och mer än två miljoner människor samlas på stränderna Copacabana och Ipanema vid midnatt för att fira nyår.

Fira Nyår i Rio de Janeiro

Ipanema Stranden
Fira Nyår i Rio de Janeiro

Fira Nyår i Rio de Janeiro
Fira Nyår i Rio de Janeiro
Slider
  • Om resan
  • Dagsprogram
  • Alternativ

Bästa platsen i hela världen att fira nyår tycker många är vackra Rio de Janeiro.

Firandet är känt i hela världen och mer än två miljoner människor samlas på stränderna Copacabana och Ipanema vid midnatt för att fira nyår. Vitklädda kvinnor offrar till gudarna (lemanja) och ett mäktigt fyrverkeri inleds vid tolvslaget. 13000 raketer skjuts upp från pråmar under c:a 25 minuter.
Utanför samlas lyxkryssare från hela världen för att se det häftigaste nyårsfirandet i världen.

Nyår är en stor högtid inte bara i Rio de Janeiro utan hela Brasilien firar nyår. Alla är lediga och firar och man tar gärna långhelg och åker till någon badstrand vid kusten.

Prisindikation för resan:
Flyg och sju nätter på hotell från 25 600 kr per person i dubbelrum. Sju nätter på Hotel Astoria Copacabana, boende i dubbelrum, frukost ingår.
I priset ingår flyg med KLM med utresa 25/12 från Stockholm och Göteborg. Tillägg 800 kr för flyg från Köpenhamn,

Följande utflykter ingår i reseförslaget:

26/12 Privat halvdagsutflykt Kristusstatyn
27/12 Privat halvdagsutflykt Sockertoppen
28/12 Favelatur i liten grupp

Barnfamiljer
För barnfamiljerna rekommenderar vi nyårsfirande på Ilha Grande Buzios eller i Cabo Frio.

Ovan reseförslag kan ändras och utökas helt efter dina önskemål. Våra personliga reserådgivare lyssnar gärna på dina tankar och önskemål för att kunna erbjuda dig bästa möjliga resa.

Vi skräddarsyr jul och nyårsresor till Brasilien och hela Sydamerika.  Det finns otaliga kombinationsmöjligheter med resor inom Brasilien eller i kombination med något av grannländerna. Våra personliga reserådgivare lyssnar gärna på dina önskemål och ger råd och förslag för att det skall bli en unik drömresa anpassad helt efter dina tankar.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande