Chat with us, powered by LiveChat

Konferensresor

Vi har genomfört en rad lyckade konferens- och företagsresor genom åren, allt från stora kickoffer till koncernledningsresor. Ni kan tryggt vända er till oss för dom mest krävande arrangemang, vare sig det gäller en stor konferens eller små exklusiva grupper.
Slide 1
Rio de Janeiro

Konferensresor i Sydamerika

Slide 2
Ipanema, Rio de Janeiro
Konferensresor i Sydamerika
Slide 3
Amazonas

Konferensresor i Sydamerika

Slide 4
sao paulo

Konferensresor i Sydamerika

Möjligheterna för konferensresor till Sydamerika är många. Vi  har stor erfarenhet av att arrangera konferenser i Sydamerika. Vi arrangerar allt från traditionella konferens till rörliga konferenser med busstransporter mellan olika platser. Rio de Janeiro är den mest populära konferensdestinationen med flera stora konferenshotell, men vi arrangerar konferensresor till hela Sydamerika. Möjligheterna till spännande och intressanta konferensresor i Sydamerika är många och anpassas helt efter önskemål och syfte med konferensen.

Exempel på konferenser Ett större norskt arkitektföretag valde lägga konferensen under bar himmel i Amazonas. Som ett mindre extremt alternativ kan man lägga konferensen på en djungellodge i Amazonas. Vi kan särskilt rekommendera Sydamerikaexpertens egna flytande lodge som du kan läsa mer om här. Ett spännande och samtidigt bekvämt alternativ är att göra som ett större svenskt företag gjord och hyra en stor flodbåt för att kryssa runt i Amazonas under konferensen. Patagonien har förstklassiga hotell där konferensen kan kombineras med storslagna naturupplevelser. Björn, vår expert på konferensresor till Sydamerika diskuterar mycket gärna idéer och uppslag. Ring Björn direkt på telefon 035-128875 eller maila till bjorn@sydamerikaexperten.com.

Exempel på dagsprogram för en konferensresa till Rio de Janeiro

Dag 1 Avresa från Sverige
Dag 2 Ankomst tidigt på morgonen. Transfer till hotellet och ankomstregistrering. Efter lunch strand och poolaktiviteter. Gemensam middag.
Dag 3 08.00 – 12.00 Konferens. Efter lunch fortsatt konferens. Besök på Sockertoppen med drink i solnedgången. Middag på köttrestaurang.
Dag 4 08.00 – 12.00 Konferens. 13.00 Lunch på strandrestaurang och därefter gemensamma strandaktiviteter. 20.30 Middag på Rio Scenarium med musik.
Dag 5 08.00 – 12.00 Konferens. 13.00 Efter lunch Kristusstatyn med jeep. Kvällen ledig.
Dag 6 Dagen ledig.Förslag på aktiviteter som golf, strand, fotboll, cykel, konstmuseum etc. På kvällen spektakulär avslutningsmiddag.
Dag 7 Förmiddagen ledig och sedan hemresa.
Dag 8 Hemkomst.

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875