Chat with us, powered by LiveChat

Examens- och föreningsresor

Många olika föreningar och organisationer har gett oss förtroendet att arrangera resor till Sydamerika genom åren. Vi har personal med den erfarenhet och kunskap som krävs för att planera en lyckad föreningsresa.
Slide 1
Rio de Janeiro, Brasilien

Examens och föreningsresor

Slide 3
Pantanal, Brasilien
Examens och föreningsresor
Slide 4
amazonas, Brasilien
Examens och föreningsresor

Det är ett stort ansvar att planera och genomföra ett så viktigt arrangemang som en examens eller föreningsresa. Sydamerikaexperten har arrangerat företags och examensresor i över 25 år och vi har den erfarenhet och kunskap som krävs. Därför kan du känna dig trygg i vetskapen att du har all vår erfarenhet till förfogande och stöd både före och under resan.

Björn är vår expert på examens- och föreningsresor och diskuterar mycket gärna idéer och uppslag. Tveka inte att ringa Björn direkt på telefon 035-128875 eller maila till bjorn@sydamerikaexperten.com.

Längre ner på sidan berättar vi också mer om en del av de resor vi genomfört genom åren.

Föreningsresor
Vi erbjuder gruppresor för föreningar, intressegrupper samt mindre kompisgäng och inte bara för företag. Sveriges Äldre Läkarsamfund (SÄL) har rest med oss tre gånger och många Rotaryföreningar har rest till Sydamerika med Sydamerikaexperten.

Examensresor
Sydamerikaexperten har genom årens lopp regelbundet arrangerat examensresor till Brasilien och Sydamerika för bl.a. Lunds, Luleås och KTHs högskolor. Grupperna har varierat från 18 personer till 57 personer. Den första examensresan arrangerade vi redan 1997 åt Väg och Vatten på Lunds Universitet.

Länge var den största gruppen 51 personer från KTH i Stockholm som 2001 under tre veckor besökte: Rio de Janeiro, Curitiba, Foz do Iguacu, Brasilia och Fortaleza, men 2016 hade vi en grupp på 57 studenter från Lunds Universitets väg och vatten-utbildning.

Vi hjälper till och arrangerar studiebesök och har bra kontaktnät i samtliga länder. Det kan vara allt från besök i gruvor, vattenkraftsanläggningar, tunnelbanebyggen samt att träffa den person i Rio som var högst ansvarig för alla byggnationer för de Olympiska spelen i Rio 2016.

De senaste åren har vi arrangerat följande examensresor
2015 hade vi en grupp på 40 studenter från Lund som besökte Rio de Janeiro och Ilha Grande.
2016 hade vi en grupp på 57 studenter från Lund som besökte Rio de Janeiro och Ilha Grande.
2016 hade vi en grupp från Luleå på 42 studenter som besökte Panama och Costa Rica.
2017 hade vi en grupp från Luleå på 35 studenter som besökte Chile och Brasilien.
2018 har vi en grupp från Lund på 26 studenter som besöker Kuba.
2019 hade vi en grupp från Luleå på 26 studenter som besökte Argentina och Brasilien.
2023 hade vi en grupp från Luleå på 23 studenter som besökte Peru och Brasilien.

Lyckad examensresa till Chile och Brasilien
Under 2017 arrangerade Sydamerikaexperten en mycket lyckad examensresa för studenterna från Luleås högskola. Detta resulterade i att en av deltagarna skrev en längre artikel om resan, som publicerades i tidskriften Bygga Framtid. Artikeln är trevlig och inspirerande läsning. Läs gärna artikeln som vi fått tillåtelse att återge i sin helhet.

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875