Chat with us, powered by LiveChat

Costa Rica de Luxe

Ett skräddarsytt reseförslag för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Costa Rica. Kontakta våra reserådgivare för mer information.
Slide 3
Pacuare lodge- white water rafting

Costa Rica de Luxe

Slide 4
Pacuare lodge
Costa Rica de Luxe
Slide 5
Costa Rica de Luxe
Slide 6
Pacuare lodge
Costa Rica de Luxe
Slide 7
Costa Rica de Luxe
PriceRed

pris

DurationRed

Reslängd

Enligt dina önskemål

CalenderRed

Avresa

Enligt dina önskemål

Skräddarsytt reseförslag

En resa för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Costa Rica. Njut av tillvaron på omväxlande och vackra platser och bo på de absolut bästa hotellen. Hotell som inte bara erbjuder den bästa komforten utan även fantastiska naturupplevelser.

Bo några dagar på en högklassig ekologisk lodge vid Pacuarefloden. Pacuare Lodge erbjuder fantastiska naturupplevelser i en spännande miljö. För de som vill så går det att åka white-water rafting till och från lodgen.

Fortsätt till Stilla Havskusten och bo 3-4 dagar på Arenas del Mar – det bästa hotellet i vackra Manuel Antonios regnskogsliknande miljö. Besök den vackra nationalparken, fina stränder och djuphavsfiske lockar.

Drake Bay och Corcovado nationalpark allra längst ned på Costa Ricas Stillahavskust erbjuder de bästa naturupplevelserna i Costa Rica. Djungelpromenad, nattutflykter i djungeln, snorkling när den är som allra bäst på Caño Island samt dykning i kombination med mycket bra boende omgiven av regnskog.

Läs mer om resor till Costa Rica

Dagsprogram

Exempel på ett 12 dagars dagsprogram

Första natten blir oftast i San Jose på grund av flygtiderna.

Därefter tre nätter på Pacuare Lodge med whitewater rafting i ena riktningen. Sedan fortsätter resan till Manuel Antonio där du bor fyra nätter på Arenas del Mar innan du fortsätter med privat transport till Drake Bay. Där bor du fyra nätter på antingen Casa Corcovado eller Paloma Lodge med möjlighet till flera innehållsrika utflykter.

Därefter flyg tillbaka till San Jose och vidare flyg hem på kvällen samma dag.

Alternativ

Resan kan anpassas och kombineras

Costa Ricas grannländer Panama och Colombia är populära kombinationer för våra resenärer. Ifall du kombinerar resan med Panama, så är en populär variant att tillbringa tre till fyra nätter i Panama City med besök hos Embera-indianerna och kryssning genom två slussar på Panamakanalen.

Populärt är också att göra ett besök i Arenal med tre nätter på Nayara Resort & Spa.

Våra personliga reserådgivare lyssnar gärna på dina önskemål för att kunna erbjuda dig en unik drömresa anpassad helt för dig.

Reseförfrågan

Tack för att ditt intresse! Vi kommer snarast behandla din förfrågan. 
Om du vill att vi skall kontakta dig per telefon, ange gärna en dag och tid som skulle passa dig i meddelandefältet nedan.