Badresa till Costa Rica

För alla er som endast vill bada och koppla av föreslår vi en tiodagars skräddarsydd resa med sju nätter på Manuel Antonio, vid en av Costa Ricas vackraste stränder.
Slide 1
Manuel Antonio

Badresa Costa Rica

Slide 2
Manuel Antonio

Badresa Costa Rica

Slide 3
Sengångare

Badresa Costa Rica

Slide 4
Manuel Antonio

Badresa Costa Rica

PriceRed

pris

Från 22 800 kr

DurationRed

Reslängd

Enligt dina önskemål

CalenderRed

Avresa

Enligt dina önskemål

Skräddarsytt reseförslag

Prisindikation för detta reseförslag:
Från 22 800 kr per person i dubbelrum vid resa för två personer. Priset varierar beroende på säsong.

Många av världens bästa stränder finns i Costa Rica. För alla som bara vill bada och koppla av, föreslår vi en tiodagars resa med sju nätter på Manuel Antonio, som kanske är den vackraste av Costa Ricas alla stränder. Manuel Antonio är den lilla pärlan på Stilla havs-kusten, 17 mil från huvudstaden San José. Manuel Antonio är omgiven av tropisk regnskog, vackra stränder och korallrev. Här finns tre vackra stränder, varav två ligger inne i nationalparken och den tredje precis utanför vårt hotell. Vattnet är behagligt varmt och det finns bra platser för att snorkla och för att surfa. Är du naturvän? Här kan du se flera olika sorters, apor, sengångare och stora ödlor” Manuel Antonio går att besöka året om, men bästa tiden är under torrperioden från december till mars.
Intressanta utflykter Om man inte vill bada hela tiden så finns det många intressanta utflykter att välja på: Guidad rundtur i nationalparken Solnedgångstur med katamaran Katamarantur med snorkling och delfiner Djuphavsfiske surflektioner Canopy Zipline tour Kajak i Isla Damas mangrove Dessutom ridning, whitewater rafting och rappelling i vattenfall.
Resfakta Flyg till San José med KLM och Air France. Anslutning från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Helsingfors. En natt på hotell San José Palacio dubbelrum superior Sju nätter på Hotel Karahé, dubbelrum standard Frukost ingår på hotellen Privat transfer till hotellet i San José Transfer i liten grupp San José – Manuel Antonio Privat transfer Manuel Antonio – San José
I priset ingår Flygresa t o r, hotell med boende i dubbelrum, frukost ingår på hotellen, två privata transporter och en transport i liten grupp.

Läs mer om att resa till Costa Rica

Exempel på ett typiskt dagsprogram för en badresa till Costa Rica

Dag 1 Avresa på morgonen från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Ankomst till San José på kvällen lokal tid. Privat transfer till Hotel San José Palacio

Dag 2 Transfer i liten grupp till Manuel Antonio. Boende sju nätter på Hotel Karahé. Frukost ingår

Dag 3 – 8 Dagen på egen hand i Manuel Antonio. Frukost ingår.

Dag 9 Privat transfer Manuel Antonio till flygplatsen i San José och med flyg till Amsterdam eller Paris.

Dag 10 Hemkomst till Sverige

Resan kan anpassas och kombineras

Resan kan enkelt kombineras med några dagar i grannländerna Panama och Colombia. Extranätter från 800 kr per person i dubbelrum. Tillägg för rum med havsutsikt, totalt 4 700 kr för åtta nätter. Privat transport San Jose – Manuel Antonio

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875