Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Vi har arrangerat resor och kryssningar av alla slag till Sydamerika under mer än 25 år. Våra resesäljare har den kunskap du behöver för en lyckad resa!

Vi är din personliga reseplanerare
Tillsammans med dig planerar vi en skräddarsydd resa enligt dina önskemål med det innehåll och den standard du önskar. Reseplaneraren diskuterar upplägget på resan med dig och kommer med förslag utifrån dina önskemål. För att kontakta våra reseplanerare, klicka här.

Våra erfarna färdledare
När du reser på en av våra rundresor till Sydamerika, blir du alltid omhändertagen och guidad av våra erfarna färdledare. En del av våra färdledare går naturligtvis också att boka för din skräddarsydda resa eller gruppresa om du så önskar. Sydamerikaexpertens policy är alltid använda sig av färdledare med stor erfarenhet, mycket kunskap och i ungefär samma ålder som våra resenärer. Våra färdledare är alla personligheter, med ett brinnande intresse för resor, som sätter sin egna färg på varje resa. Klicka här för att läsa mer om Sydamerikaexpertens färdledare.

Vi har 28 års erfarenhet och kunskap om resor till Sydamerika
Ingen annan kan Sydamerika så bra som vi – Vi har 28 års erfarenhet av resor till Sydamerika och har under åren byggt upp en enorm kunskap. Dessutom har vi ett mycket stort nätverk och kontakter i alla länder. Vi lotsar dig till de rätta platserna i Sydamerika.

Service under resan
Du kan alltid få tag i oss eller våra ombud under resan.

Vi ger dig trygghet
Vi har ställt säkerhet till kammarkollegiet enligt resegarantilagen och vi följer Svenska Resebyråföreningens resevillkor Vårt organisationsnummer är 556474-9157. Styrelsen har sitt säte i Halmstad.

 

Sydamerikaexpertens IATA certifikat för 2023
IATA Certifikat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webbplats
Sydamerikaexpertens webbplats är byggd av Project 46

Reseförfrågan

Tack för att ditt intresse! Vi kommer snarast behandla din förfrågan. 
Om du vill att vi skall kontakta dig per telefon, ange gärna en dag och tid som skulle passa dig i meddelandefältet nedan.