Chat with us, powered by LiveChat

Jobba hos oss

Vill du arbeta med spännande resmål och krävande kunder? Har du lång erfarenhet som resesäljare och trivs att arbeta självständigt? Då är Sydamerikaexperten rätt företag för dig.

Är du en resultatinriktad resesäljare, kontakta oss!

Vi har ingen tjänst formellt öppen för ansökan just nu, men tar gärna emot spontanansökan från personer som tycker att det är roligt att sälja, är resultatinriktade och har erfarenhet av reseförsäljning till Sydamerika.

Hos oss får du arbeta självständigt med krävande kunder och exklusiva skräddarsydda resor, gruppresor, temaresor, kryssningar samt rundresor. Varje resa är unik, med innehåll och standard utifrån kundens önskemål. Det gör att du måste vara kreativ, flexibel och hålla en mycket hög servicenivå gentemot våra kunder. Som en del i vårt team är du inte enbart en resesäljare, utan också en personlig reserådgivare eftersom vi lever på att förstå kundens behov och drömmar.

Placering
Det är viktigare för oss att hitta rätt person än din geografiska placering. Vi ser naturligtvis gärna att du kan arbeta på vårt kontor i Halmstad, men om du är en självständig och driven person är vi också beredda att diskutera distansarbete.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om att arbeta hos Sydamerikaexperten, kontakta Björn Larsson på telefon 035-178875 eller via e-post bjorn@sydamerikaexperten.com.