Chat with us, powered by LiveChat

Lyxkryssningar med Silversea

Silversea Specialist

Silversea är det exklusiva kryssningsalternativet för dig med mycket högt ställda krav som vill ha det absolut bästa. Du kan tryggt boka av oss. Vi är en utvald Silversea Luxury Specialist

OM SILVERSEA

En kryssning med Silversea Cruises skiljer sig från andra ledande kryssningsrederier genom sitt exklusiva upplägg. Fartygen är elegant inredda och tar bara hälften så många passagerare som fartyg av samma storlek från andra rederier. Samtidigt har man nästan en lika stor besättning som antalet passagerare ombord, vilket garanterar en hög servicenivå och en lyxkryssning värd namnet.

Kryssningarna har karaktären av expeditionskryssningar, men med högsta komfort. Du kan välja mellan ett stort antal olika destinationer runt Sydamerika som Galapagosöarna, Patagonien, Påskön, Panamakanalen eller Antarktis för att bara nämna några. Vi erbjuder ett flertal andra kryssningsalternativ till samma destinationer i olika prisklasser. Silversea Cruises är för dig som vill ha ett premiumalternativ. Du får en lyxkryssning där nästan allt ingår i priset. Inkluderat är gourmetmåltider, fina viner, drinkar och dricks. Den förstklassiga underhållningen är också inkluderad.

Kryssningar i Sydamerika och till Antarktis

Silversea Cruises är ett av de ledande rederierna för lyxkryssningar. Våra kunder prisar dem för den unika upplevelse de erbjuder. Silverseas flotta av 13 fartyg erbjuder exklusiva kryssningar till alla världens kontinenter. Här presenterar vi utbudet i Sydamerika och Antarktis. 

Reslängd
Väj område

Galapagoskryssning 14 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 14 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

Galapagoskryssning 10 eller 11 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 10 eller 11 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

Galapagoskryssning 7 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 7 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

Valparaiso till Puerto Williams

På denna 20 dagars kryssning kryssar du från Valparaisos färgstarka stränder söderut hela vägen till Antarktis.

Puerto Williams till Buenos Aires

19 eller 21 dagars kryssning med start från Sydamerikas sydspets och avslut i Buenos Aires.

Puerto Williams till Cape Town

Denna otroliga 40 dagars resa en sällsynt upplevelse, från pingvinkolonier på Falklandsöarna till världens största havsfågelkoloni på Goughöarna.

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875