Chat with us, powered by LiveChat

Puerto Williams och King George Island

Påbörja en oförglömlig 15 dagars resa ombord på Silver Endeavour och segla till några av de sista stora vildmarksdestinationerna som finns kvar på planeten. Resan kan antingen inledas från King George Island med avslut i Puerto Williams eller tvärtom.
Kryssningsprogram med Silversea i Antarktis

Antal dagar

15

Avresesor

December 2024 och Januari 2025

FARTYG

Silver Endeavour

Antal hamnar

8

Detta ingår

Inkluderat är gourmetmåltider, fina viner, drinkar och dricks. Den förstklassiga underhållningen är också inkluderad.

Pris från

c:a 263,000 kr
Påbörja en oförglömlig resa ombord på Silver Endeavour och segla till några av de sista stora vildmarksdestinationerna som finns kvar på planeten. Resan kan antingen inledas från King George Island med avslut i Puerto Williams eller tvärtom. Om du startar från King George Island kommer dina första fyra dagar att tillbringas i Antartkis bländande skönhet. Därefter väntar två dagar genom den mytomspunna Drakes sund innan du anländer till Sydgeorgien med dess rikedom av fantastiska vilda djur. Efter ytterligare två dagar till havs för avkoppling, gör ett sista stopp på Falklandsöarna för att uppleva dess rika historia och fantastiska natur. Omvänt, om du påbörjar din resa från Puerto Williams, kommer du att följa denna rutt i omvänd ordning, med start på Falklandsöarna och avslut på King George Island.

Fartyg på kryssningen

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875