Silversea Jorden Runt

Det är svårt att föreställa sig en mer fulländad reseupplevelse än en kryssning jorden runt med Silversea Cruises eleganta fartyg.

World Tour 2023
Finkännarens och livsnjutarens sätt att se världen. Kryssningen startar i Sydney och tar dig jorden runt med Fort Lauderdale som slutdestination. Kryssningen tar 140 dagar och startar den 9:e januari 2023. Under resan kommer fartyget anlägga 66 hamnar i 34 länder.

 

Från Sydpolen till Nordpolen – Expedition World Tour 2023
En fantastisk expeditonskryssning jorden runt, för dig som vill se vår planets underbara natur på det mest fantastiska sätt. Kryssningen startar i Puerto Williams i södra Chile den 25:e februari 2023 och avslutas 131 dagar senare på Grönland. Färden går via Antarktis, Sydafrika, Suezkanalen, Medelhavet, Island och avslutas i Kangerlussuaq på Grönland.

 

No data was found

Mer om kryssningarna

Silversea World Cruises är det bästa sättet att se världen. Det är svårt att föreställa sig en mer fulländad reseupplevelse än en kryssning jorden runt med Silversea Cruises eleganta fartyg.

  • Fartygen på jordenruntkryssningarna har endast sviter.
  • Du får en lyxkryssning där nästan allt ingår i priset. Inkluderat är gourmetmåltider, fina viner, drinkar och dricks.
  • Den förstklassiga underhållningen är inkluderad.
  • Fartygen har en nästan lika stor besättning som antalet passagerare ombord, vilket garanterar högsta möjliga servicenivå.

När du gör en jordenruntkryssning med Silversea får du chansen att uppleva destinationer runtom i världen på nära håll. Rederiets eleganta fartyg är i absoluta lyxsegmentet men mindre i storlek än fartygen hos andra rederier som erbjuder kryssningar jorden runt. Det betyder att fartygen kan nå resmål och platser där andra kryssningsfartyg inte kan anlägga.

Upplevelsen ombord på fartygen är mycket mer intim och personlig än på andra fartyg. Här lär du känna dina medpassagerare på utfärder i små grupper där fartygen anlägger. Du får dessutom träffa karismatiska och spännande gästföreläsare som ger extra djup och bakgrund till dom destinationer fartygen besöker.

Under kryssningen behöver du inte oroa dig för att tappa formen. Fartygen har fullt utrustade gym. Pool finns naturligtvis också, där du kan göra vattengympa eller bara koppla av.

På kvällarna du umgås med fartygets övriga gäster och äta mat av hög gastronomisk klass i någon av fartygets fyra restauranger. Men ibland kan det vara skönt att koppla av på egen hand. Då serverar personalen middagen i din egen svit.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN