fbpx
Santa Cruz

Galapagoskryssningar

Galapagoskryssningar
nazca booby
Galapagoskryssningar
corales
Galapagoskryssningar
sjölejon
Galapagoskryssningar
Iguana
Galapagoskryssningar
La pinta
Galapagoskryssningar
Slider

Galapagosöarna är en ögrupp utanför Ecuadors kust.  Det är ett resmål som få andra, med extraordinärt växt- och djurliv. Eftersom öarna har varit isolerade i årtusenden har både växt- och djurarter utvecklats fritt i de karga vulkaniska landskapen. Du får garanterat unika möten med djur som är totalt orädda för oss människor. Det absolut bekvämaste och mest effektiva sättet att uppleva Galapagosöarnas magiska övärld är att åka med en lagom stor kryssningsbåt. Då kan du snorkla och göra utflykter på öarna med professionella naturguider, medan du förflyttar dig till nästa spännande anhalt under natten. Kontakta oss så tar vi fram den expeditionskryssning och rutt som passar dig bäst på Galapagosöarna.

Kryssningsrutter
Galapagosöarna består av 19 öar och varje ö är unik. Du kan vandra i olika typer av landskap där du både vandrar har på lava och på pudervita stränder. För utflykter på havet kan du välja mellan att åka båt med glasgolv eller paddla kajak. På vissa platser ser du mest djurliv när du snorklar. Du kan välja allt från tre dagars kryssning till en tur som är upp till 12 dagar lång. Vilken kryssningsrutt ni än väljer på Galapagosöarna så kommer er upplevelse absolut bli oförglömlig. Om du har önskemål om att få se specifika arter då ska du tala med oss. Vi vet var du kan se albatrosser häcka, där du har chans att simma med pingviner eller sjölejon!

Kryssningsalternativ
Vi erbjuder dig expeditionskryssningar med minst fyrstjärnig standard på Galapagos. Vill du ha en riktigt exklusiv upplevelse, så rekommenderar vi en kryssning med Silversea Cruises som du kan läsa mer om här. De flesta är kryssningsfartyg, katamaraner och segelbåtar med allt från 16 – 90 passagerare. Även om du väljer att resa med ett större fartyg så kommer du att utforska öarna i små grupper. De kryssningarna vi jobbar mest med är Yacht Anahi, Coral I&II, Galapagos Legend, Santa Cruz, Isabela, La Pinta (lyxalternativ). Utflykter, föreläsningar och helpension ingår.

Prisexempel
Västra Galapagos 5 dagar/4 nätter med systerfartygen Coral I&II:
På den här rutten besöker du öarna Santa Cruz, Isabela, Fernandina och Santiago med chans att så otroligt djurliv såsom flamingos, havssköldpaddor och Galapagos pingviner m.m.
Frånpris: Standardhytt med havsutsikt 19 940:-/person med del i dubbelhytt.

Östra Galapagos i 6 nätter/7 dagar med Santa Cruz II
Öarna du kommer att få uppleva är Baltra, Mosquera, San Cristobal, Santa Fe, South Plaza, Santa Cruz, Española och North Seymour.
På denna rutt har du möjlighet att se Galapagos-albatrossen, Galapagos-pälssäl, blåfotad sula m m.
Frånpris: Standardhytt med havsutsikt 48 010:-/person med del i dubbelhytt.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.