fbpx

Vi säljer kryssningar över hela Latinamerika. Möt världens mest spännande kontinent till havs och bered dig på en oförglömlig resa! Vad sägs om att kryssa igenom Panamakanalen eller kanske runda Kap horn? Vi måste erkänna att vi har en förkärlek till expeditionskryssningar och det speciellt på Galapagosöarna och i Patagonien. Vi bokar era hotellnätter, flyg och utflykter både före och efter din kryssning.

Expeditionskryssning till Patagonien med Silversea

EXPEDITIONSKRYSSNINGAR

En expeditionskryssning är ett fantastiskt äventyr med storslagna naturupplevelser. Genom att följa länkarna nedan så kan du läsa mer om kryssningar till Antarktis, Galapagos och Patagonien. Du kan välja mellan många olika alternativ i olika prisklasser och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet, så att du kan hitta den kryssning som passar just dig.

Kryssning med Silversea till Antarktis

SILVERSEA

Silversea är ett av de ledande rederierna inom lyxsegmentet och våra kunder prisar dem för den unika upplevelse ombord. Fartygen är elegant inredda och tar bara hälften så många passagerare som fartyg av samma storlek från andra rederier.

Flodkryssning i Sydamerika

FLODKRYSSNINGAR

Flodkryssningar i Sydamerika är en unik upplevelse. Land är aldrig långt borta, vilket ger en känsla av närvaro som man kan sakna på andra kryssningar. Luta dig tillbaka i en däcksstol och njut av alla dofter och ljud som sveper in över däck.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.