Chat with us, powered by LiveChat

Kryssningar till Galapagos

Det absolut bekvämaste och mest effektiva sättet att uppleva Galapagosöarnas magiska övärld är att åka med en lagom stor kryssningsbåt.

Det finns ett flertal olika kryssningsalternativ i olika prisklasser, för dig som vill uppleva Galapagosöarna fantastiska djur och natur. Du kan också välja att ö-hoppa med båt och övernatta på några av öarna. För dig som vill ha det absolut bästa, rekommenderar vi Silverseas specialbyggda skepp, Silver Origin, som togs i trafik 2020/21. Läs mer om detta fantastiska fartyg här.

Nedan är några exempel på kryssningar, men alternativen är många. Våra kunder väljer också ofta att kombinera resan med Ecuadors fastland eller någon annan destination i Sydamerika. Vi skräddarsyr resan helt efter dina önskemål. Kontakta gärna våra resespecialister så kan vi berätta mer om vilka möjligheter som finns och ge dig en förutsättningslös offert.

Mer om kryssningarna

Galapagosöarna är en ögrupp utanför Ecuadors kust.  Det är ett resmål som få andra, med extraordinärt växt- och djurliv. Eftersom öarna har varit isolerade i årtusenden har både växt- och djurarter utvecklats fritt i de karga vulkaniska landskapen. Du får garanterat unika möten med djur som är totalt orädda för oss människor. Det absolut bekvämaste och mest effektiva sättet att uppleva Galapagosöarnas magiska övärld är att åka med en lagom stor kryssningsbåt. Då kan du snorkla och göra utflykter på öarna med professionella naturguider, medan du förflyttar dig till nästa spännande anhalt under natten. Kontakta oss så tar vi fram den expeditionskryssning och rutt som passar dig bäst på Galapagosöarna.

Kryssningsrutter
Galapagosöarna består av 19 öar och varje ö är unik. Du kan vandra i olika typer av landskap där du både vandrar har på lava och på pudervita stränder. För utflykter på havet kan du välja mellan att åka båt med glasgolv eller paddla kajak. På vissa platser ser du mest djurliv när du snorklar. Du kan välja allt från tre dagars kryssning till en tur som är upp till 12 dagar lång. Vilken kryssningsrutt ni än väljer på Galapagosöarna så kommer er upplevelse absolut bli oförglömlig. Om du har önskemål om att få se specifika arter då ska du tala med oss. Vi vet var du kan se albatrosser häcka, där du har chans att simma med pingviner eller sjölejon!

Kryssningsalternativ
Vi erbjuder dig expeditionskryssningar med minst fyrstjärnig standard på Galapagos. Vill du ha en riktigt exklusiv upplevelse, så rekommenderar vi en kryssning med Silversea Cruises som du kan läsa mer om här. De flesta är kryssningsfartyg, katamaraner och segelbåtar med allt från 16 – 90 passagerare. Även om du väljer att resa med ett större fartyg så kommer du att utforska öarna i små grupper. De kryssningarna vi jobbar mest med är Yacht Anahi, Coral I&II, Galapagos Legend, Santa Cruz, Isabela, La Pinta (lyxalternativ). Utflykter, föreläsningar och helpension ingår.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875