fbpx
Xandari Resort, Costa Rica
Bra hotellval

BRA VAL

Xandari Resort & Spa

Calle Burios, 21007 Alajuela City, Costa Rica

Ett välkomnande hotell med starka ekoambitioner. Det framgår till exempel av hotellets egna ekologiska fruktodlingar. Hotellområdet består av nästan 20 hektar med tropiska trädgårdar. Invävt i trädgårdarna ligger rummen i sina färgglada villor. Från hotellet har du också  en hänförande utsikt över San José.

På Xandari Resort kan du njuta av ett komplett spa. Du kan också ta yogalektioner, bada i dom härliga poolerna eller slappna av i en hot tub. När du är här måste du också göra ett besök i hotellets egna boutique full av lokal konst och hantverk.

Det finns gott om möjligheter till vandring, men hotellet har också 4 km av naturstigar för kortare utfärder.

Hotellets restaurang har höga ambitioner. Det upptäcker du när du njuter av deras egna tolkning av Costa Ricas cuisine.

Hotellet bjuder på gratis Wifi.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.