Chat with us, powered by LiveChat
Vila Santa Teresa, Rio de Janeiro
Romantiskt hotell

Romantiskt Deluxe

Vila Santa Teresa

Rio de Janeiro, Brasilien

Vila Santa Teresa är ett romantiskt lyxhotell med bara 7 rum, beläget på en kulle intill den bohemiska stadsdelen Santa Teresa.

När du anländer till hotellet så kör du in genom grindarna till en privat fastighet med en väg ner till hotellet kantat av palmträd. Hotellet är en av endast 4 fastigheter på den stora parkliknande fastigheten ägd av familjen Monteiro de Carvalho. Känslan när du anländer är snarare att du kommit till en lyxig lantegendom istället för ett lyxigt cityhotell. Men när du ser den magnifika utsikten så är det ingen tvekan om var du är. Du blickar ut över Rios trädbevuxna kullar, bukten nedanför och ut mot den berömda sockertoppen.

Direkt när du anländer till hotellet, kommer du känna att du har anlänt till ett unikt hotell. Personalen, som varit med familjen i över 20 år, behandlar varje gäst som en besökare till familjen. Servicen är nära perfektion och personalen gör sitt yttersta för att tillfredsställa varje önskemål.

Frukosten serveras på gräsmattan, på eftermiddagen bjuds det på cocktails med kanapéer i biblioteket eller ute vid poolen. På kvällen kan du välja var du vill avnjuta din middag, som alltid är utsökt tillagad. Kanske du istället vill äta ute, då är Santa Teresas kullerstensbelagda gator nära.

Hotellet är inte för alla. Om du vill bo nära Rios berömda stränder, kan det vara värt att välja ett annat alternativ eftersom det är en 20 minuters taxiresa ner till stränderna. Hotellet tar inte heller emot gäster under 16 år, då det är inriktat på att vara en romantisk retreat för vuxna.

Bildgalleri