Chat with us, powered by LiveChat
Turtle Inn, Belize
De luxe hotel standard

Deluxe

Turtle Inn

Placencia Peninsula, Belize

En liten och inbjudande resort, skapad av Francis Ford Coppola, med strandläge på Placenciahalvön. Du bor in en av 20-tal bungalows inredda i balinesisk stil.
Hotellet har 3 restauranger och 2 pooler, varav den ena endast är för vuxna. Det finns även ett Spa och ett dykcenter.

Turtle Inn ligger på en halvö med en lokalväg som passerar genom hotellområdet. Området gränsar både till havet och till en lagun på andra sidan. Alla bungalows är belägna i en trädgård på havssidan. Här finns även receptionen, två av restaurangerna och poolerna. På andra sidan vägen mot lagunen hittar du hotellets spa, dykcentret och den lilla restaurangen Auntie Luba´s Kitchen.
Hotellet tillhandahåller cyklar för hotellets gäster. Du cyklar in till närliggande Placencia på runt 10 minuter. Där hittar du mängder av små barer, restauranger, gallerier och butiker.

Här kan du läsa mer om Belize

Hotellet köptes av Coppola på 90-talet och byggdes sedan om efter hans idéer och tycke. Hotellet följer Coppolas idéer om hur ett hotell skall och inte skall vara. Här finns inga bufféer, TV eller air-condition. Man spelar ingen störande musik förrän efter 10 på morgonen. Ljussättningen är dämpad, stumfilm visas på duk och hotellets spellistor är skapade i New York.

Rummen ligger i bungalows fördelade i tre rader ganska nära varandra och dom flesta av samma storlek
Varje bungalow har en veranda med hammock. Rummen är inredda med bambumöbler i balinesisk stil. En liten skyddad trädgård med en utomhusdusch hör också till varje bungalow.
Hotellets mest romantiska rum är den kinesiska bröllopssviten med sin 200 år gamla himmelssäng. När Coppola är I stan kan du hitta honom i Pavilion House, med sina två sovrum och privata pool.

Wi-Fi finns för närvarande endast i hotellets huvudbyggnad, men är gratis för hotellets gäster.

Sammafattningsvis är Turtle Inn ett av dom mest trevliga och stämningsfulla strandhotellen i Belize, där du kan koppla av och njuta av livet.

Bildgalleri