Chat with us, powered by LiveChat
The Vines Resort & Spa
De luxe hotel standard

Deluxe

The Vines Resort & Spa

Mendoza, Argentina

The Vines Resort & Spa är ett hotell som du absolut skall ha på listan över hotell att besöka om du är intresserad av modern design, vin och gastronomi. The Vines Resort & Spa är en vingård och exklusiv resort i kombination. Hotellet ligger i hjärtat av Uco Valley, berömt för sina vingårdar vid foten av dom mäktiga Anderna. Anläggningen ligger c:a 2 timmars bilväg från Mendozas flygplats, men resan från flygplatsen till hotellet går genom ett synnerligen vackert landskap.

Här kan du bo i en av 21 exklusiva villor som placerats för att maximera utsikten över vingårdarna och Andernas spektakulära bergstoppar i bakgrunden. Arkitektur och inredning är strikt modern och mycket smakfull. Bara villorna är värda en resa i sig.
Många av villorna har egen hot tub och badrummen är rymliga med spa-känsla. Dom större villorna är utrustade med toppmoderna kök, medan dom mindre har ett större pentry. Kylskåpen är välfyllda med allt möjligt gott när du anländer. Trots detta så kommer nog dom flesta gästerna inte hit för att laga mat, utan föredrar att äta på Francis Mallmans världsberömda restaurang Siete Fuegos och njuta av lokala vin.

Hotellet har ett välutrustat gym och ett spa av hög klass. Personalen är mycket välvillig och hjälper dig med allt från val av vin till planering av utfärder och äventyr. För dig som rider, har du här möjlighet att uppleva några minnesvärda ridturer genom det vackra landskapet. Andra lite udda utfärder är flygfiske, men man erbjuder också mer traditionella aktiviteter som vinprovning och yoga.

Bildgalleri