Chat with us, powered by LiveChat
Pousada Da Maravilha, beläget på ön Fernando de Norhona
De luxe hotel standard

Deluxe

Pousada da Maravilha

Fernando de Noronha, Brasilien

Beläget på ön Fernando de Norhona, 37 mil utanför Brasiliens kust är hotellet landets kanske mest avlägsna lyxhotell och även det bästa hotellet på ön. Hotellet är litet och exklusivt, samt håller en mycket hög standard. Totalt består hotellet av 5 bungalows och 3 lägenheter. Trots sin storlek har hotellet ett eget spa och naturligtvis en av öns bästa pooler.

Nationalparken är precis utanför dörren och en kort promenad från hotellet finns en utsökt vacker strand. Att få besöka Fernando de Norhona och bo på Pousada Maravilha är få förunnat. Det är en upplevelse man tar med sig för resten av livet. Djurlivet är fantastiskt och du har möjlighet att simma i kristallklara naturliga bassänger med delfiner och tropiska fiskar.

Dom 5 bungalowerna är 54 kvm stora och kan ta två gäster, medan lägenheterna är 47 kvm och kan ta upp till 4 gäster. Alla är ljust och trevligt inredda med terrass eller balkong med lackat trädäck. Största skillnaden mellan rumstyperna är att varje bungalow har en hot tub på terrassen.

Restaurangutbudet på ön är begränsat och hotellets restaurang betraktas som öns bästa, men håller också en hög standard oavsett vad man jämför med.

Bildgalleri