Chat with us, powered by LiveChat
Pikaia Lodge, Galapagos
De luxe hotel standard

Deluxe

Pikaia Lodge

Santa Cruz Island, Galapagos

Santa Cruz första ekologiska lyxhotell är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill bo på kryssningsbåt, utan föredrar att göra utfärder från ögruppens huvudö. Hotellet är byggt på kanten av en utdöd vulkan med underbar utsikt över landskapet. Omgivningen är vild och oförstörd, men trots detta är du bara en 40 minuters taxifärd till flygplatsen.

Många hotell hävdar att ekologiska ambitioner, men det är få lyxhotell som har gjort så stora ansträngningar som Pikaia Lodge. Man har använt sig av svart lavasten i delar av konstruktionen, taken är designade för att samla in regnvatten som går till stora underjordiska tanka under hotellet, elen kommer från sol och vind. Energibesparande åtgärder och material ha använts i stor utsträckning. Inredning och möbler är gjorda från återvunna material.
Även hotellets restaurang erbjuder naturligtvis också hållbara och lokalproducerade ingredienser så långt som möjligt.

Inredningen är ljus och modern. Byggnaderna hänger på stålbalkar över sluttningen och rummen är byggda som kommandobryggor på ett fartyg med bakåtsluttande tak.
Hotellet erbjuder all service man kan förvänta sig av ett hotell i den här kategorin, inklusive ett fullutrustat spa och en pool.
Rummen har mörka trägolv som kontrasterar mot dom vita väggarna. Inredningen är ultramodern. Badrummen är inredda med peruansk travertin och har både badkar och rain showers.

Bildgalleri