fbpx
Nayara Resort, Costa Rica
De luxe hotel standard

DELUXE

Nayara Resort, Spa and Gardens

Arenal Volcano National Park, Costa Rica

Nayara Resort ligger precis vid nationalparken. Något som blir uppenbart när du ser utsikten mot den närliggande vulkanen Arenal. Det gör också att hotellet är den perfekta basen för familjevänliga utfärder i nationalparken. Samtidigt är det också ett romantiskt hotell. Du kan till exempel unna dig en behandling i hotellet härliga spa. Där erbjuder man bland annat en kaffeskrubb och vulkaniska leromslag.

Rummen är exklusiva och mycket väl tilltagna. Många rum har också både utomhusdusch och egen jacuzzi på terrassen. Föreställ dig med ett glas champagne i jacuzzin medan du njuter av utsikten mot Arenal!

Mygg kan vara ett problem för en del hotell i Costa Ricas regnskogsområden. När det gäller Navara Resort skall dock vara ganska förskonat från myggproblem.

Hotellet har gratis Wifi och man tillhandahåller bärbara datorer.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.