fbpx
Matachica Resort & Spa, Belize
De luxe hotel standard

DE LUXE PREMIUM

Matachica Resort & Spa

San Pedro, Belize

Matachica Resort är ett läckert och avslappnat boutiquehotell c:a 8 km norr San Pedro. Här lever du i en härligt avslappnad barfotalyx direkt vid havet.

Hotellområdet ligger på havssidan av lokalvägen från San Pedro. Hotells sviter är utspridda i 27 bungalows över hotellområdet med tillräckligt avstånd från varandra för att kännas privata. Längs med hela hotellområdet sträcker sig en av Belize paradisstränder.
Hotellet har ett litet spa, gym och även ett litet bibliotek med både böcker och DVD att låna.

Rummen är smakfullt inredda med konst och möbler från Belize med en vacker mosaik i badrummen. Närheten till havet gör att du vaknar upp till bruset av havet i bakgrunden.
Varje bungalow har in egen veranda med hammock. Rummen har luftkonditionering men Wi-Fi finns endast i hotellets huvudbyggnad och är gratis för hotellets gäster. Vilken bungalow du än väljer, så har du bara en kort barfotapromenad ner till hotellets privata paradisstrand.

Hotellets spa är litet och intimt med två behandlingsrum där du kan slappna av med en massage eller kanske en ansiktsmask av papaya.

Här kan du läsa mer om Belize

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.