fbpx
Latitude 10 Resort, Costa Rica
Romantiskt hotell

ROMANTISKT

Latitude 10 Resort

Santa Teresa, Puntarenas Province, Costa Rica

Latitude 10 är ett litet avslappnat men exklusivt hotell, med bara 6 rum. Vi kan rekommendera hotellet som ett romantiskt getaway. Rummen är byggda i balinesisk stil och ligger bara ett stenkast från havet. Känslan  av romantiskt välbehag förstärks varje morgon när du vaknar upp till havets brus.
Alla sex sviterna har himmelssäng och en hammock på terrassen med lyxiga utomhusbadrum. Varje badrum har en regndusch som värms upp av solvärme.

Nästan var du än är på hotellet så kan du skymta havet i bakgrunden. Du ser det från din massagebädd när du kopplar av i hotellets utomhus-spa. På kvällen känner du havets närvaro samtidigt som nu njuter av dagens fångst.

På dagarna har du strand- och surfparadiset Santa Teresa de Cobano en 15 minuters bekväm promenad från hotellet.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.