fbpx
La Paloma Lodge, Costa Rica
Bra hotellval

Bra val

La Paloma Lodge

Osa Peninsula, Costa Rica

Hotellet är avsides beläget, men värt en resa. Drake Bay är ett av Costa Ricas mest avlägsna resmål, dit man kan nå med en lite äventyrlig bilfärd. Vi rekommenderar snarare en båttur från Sierpe eller flyg med litet privatplan.

Hotellet har ett fantastiskt läge på en kulle med panoramisk utsikt över Stilla havet. Därför är utsikten ständigt närvarande. Hotellets restaurangmatsal fungerar till exempel också som utkiksplats med teleskop där du kan beundra utsikten.

Rummen är alla i privata bungalows med rustika stigar som korsar dom färglada trädgårdarna. Det finns bungalows av olika storlek, där dom största sviterna är i två våningar. Havsutsikten är ständigt närvarande. Koppla av i hammocken på terrassen och njut av utsikten.
Endast ett fåtal av rummen har luftkonditionering, men öppna fönstren och låt havets vågor vagga dig till sömns.

Du reser inte hot för att vara ständigt uppkopplad. Hotellets enda Wifi finns i restaurangområdet och är dessutom inte särskilt stabil. Så förbered dig på digital detox!

Bildgalleri

Webbinarium om Argentina och Brasilien

Argentina och Brasilien

Vill du veta mer om att resa till våra populära destinationer Argentina och Brasilien? Då är du välkommen till Sydamerikaexpertens webbinarium.

Argentina och Brasilien är båda länder med många fantastiska resmål som kan besökas många gånger. Björn Larsson från Sydamerikaexperten och Argentinaexperten Fredrik Moldén berättar om vad man ska tänka på när man planerar en resa till Argentina eller Brasilien.
I slutet av webbinariet får du möjlighet att ställa frågor till Björn och Fredrik.

Anmäl dig senast tisdagen den 9 mars.

Datum: Torsdagen 11:e mars

Tid: 18:00 – 19:00

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.