fbpx
La Paloma Lodge, Costa Rica
Bra hotellval

BRA VAL

La Paloma Lodge

Osa Peninsula, Costa Rica

Hotellet är avsides beläget, men värt en resa. Drake Bay är ett av Costa Ricas mest avlägsna resmål, dit man kan nå med en lite äventyrlig bilfärd. Vi rekommenderar snarare en båttur från Sierpe eller flyg med litet privatplan.

Hotellet har ett fantastiskt läge på en kulle med panoramisk utsikt över Stilla havet. Därför är utsikten ständigt närvarande. Hotellets restaurangmatsal fungerar till exempel också som utkiksplats med teleskop där du kan beundra utsikten.

Rummen är alla i privata bungalows med rustika stigar som korsar dom färglada trädgårdarna. Det finns bungalows av olika storlek, där dom största sviterna är i två våningar. Havsutsikten är ständigt närvarande. Koppla av i hammocken på terrassen och njut av utsikten.
Endast ett fåtal av rummen har luftkonditionering, men öppna fönstren och låt havets vågor vagga dig till sömns.

Du reser inte hot för att vara ständigt uppkopplad. Hotellets enda Wifi finns i restaurangområdet och är dessutom inte särskilt stabil. Så förbered dig på digital detox!

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.