Chat with us, powered by LiveChat
Kasiiya Papagayo, romantiskt boutiquehotell i Costa Rica
Romantiskt hotell

Romanstiskt

Kasiiya Papagayo

Playa Matapalo, Costa Rica

En eko-resort mitt i en orörd djungel på en privat halvö med fem lyxiga sviter, ekologisk mat, tre orörda stränder och lägsta möjliga miljöpåverkan.

Kasiiya Papagayo består av fem sviter uppbyggda som tält, miljövänliga utan att för den skull kompromissa med lyx. Maten är ekologisk och lokalproducerad, elen produceras enbart från solenergi och allt regnvatten återvinns. Här kan man verkligen säga att man har en semester där man är ett med naturen.

Det här är hotellet för dig som vill ha en hållbar och riktigt lyxig djungelupplevelse. Du kan tillbringa dagarna med att lata dig i en hängmatta med en god bok och äta härliga måltider från lokala råvaror. För ytterligare avkoppling finns det ett underbart spa som ligger i ett trädhus, vacker beläget vid två små vattenfall.

Om du vill vara mer aktiv så finns här vandringsleder där du kan gå på naturvandringar och möte det lokala djurlivet. Eller så kan du ta dig ner till den glittrande Stillahavskusten. Ett varmt, turkosfärgat hav omger hotellområdet på tre sidor. Paddla med kajak runt halvön, snorkla eller dyk. Under havsytan kommer du upptäcka ett rikt liv av djur och växter där du kan simma omkring bland sköldpaddor, rockor och andra fiskar.
För dig som tycker om att fiska, kan du låna utrustning och fiska upp din egen fångst till middagen. Kocken lagar sedan din färska fångst till middag i Sunset Lounge med 360-graders utsikt över Stilla havet.

På Kasiiya Papagayo kan du stressa av helt från vardagen i en hållbar miljö. En semester kan knappast bli bättre än så här!

Bildgalleri