Chat with us, powered by LiveChat
Islas Secas Reserve & Lodge utanför Panamakusten
Romantiskt hotell

Romantiskt

Islas Secas Reserve & Lodge

Islas Secas, utanför Panamas kust

Ett romantiskt paradishotell perfekt för en smekmånadssemester.

Hotellet tar bara 18 gäster och ligger i en privat skärgård med 14 vulkaniska öar i Stilla havet, utanför Panamakusten. Hit reser dom som vill ha en romantisk, men aktiv semester fylld av naturupplevelser.

Hotellet ägs av miljardären och miljöfilantropen Louis Bacon. Ägaren har givit hotellet en strikt miljöpolicy. Av skärgårdens 14 öar kommer 13 att förbli oexploaterade och hela anläggningen drivs med solenergi. Allt vatten och matavfall återanvänds.

Som gäst har du tillgång till alla 14 öarna och direkt när du anländer till hotellet så möts du av hotellets “Adventure Concierge”. Conciergen är till hands för att gästerna skall få ut mesta möjliga av detta naturparadis. Hotellet tillhandahåller all nödvändig utrustning för snorkling och dykning. Du behöver bara dyka upp så ordnar hotellet resten.
Hotellet tillhandahåller också båttransporter inom eller bortom hotellområdet. Som gäst kan du själv bestämma om du vill tillbringa tiden avskilt, eller i sällskap med andra par när ni utforskar området eller den närliggande Coiba National Park.

Efter en dag där du simmat bland småvalar eller haft andra äventyr, ordnar hotellet mer än gärna en komplett romantisk strandpicknick där allt är framdukat för den mest romantiska kväll på stranden som du kan tänka dig!

Rum och sviter är luftiga och eleganta casitas, några av som största med privat pool. Alla har naturligtvis en fantastisk havsutsikt. Inredningen är exklusiv, men med en ren och enkel design. Här finns gott om bekväma fåtöljer och sittplatser både inom och utomhus där du kan koppla av med en bok. Det finns ingen TV på ön, men däremot ett relativt väl fungerande wifi.

Det är den katedralliknanden byggnaden, kallad Terraza, som är hjärtat på ön. Det är här du äter dina måltider om du inte vill ha dom serverade i din egen casita. Maten som serveras är baserad på lokalproducerade råvaror, enkel, hälsosam men samtidigt delikat. Servicen i restaurangen är densamma som överallt på hotellet, diskret men alltid till hands.

Isla Secas är inte billigt, så är det värt ett besök? På den frågan kan vi ge ett rungande ja! Vi är inte ensamma i den uppfattningen. New York Times utnämnde 2019 hotellet till ett av 52 platser att besöka i världen. Islas Secas är en sällsynt kombination av total integritet, komplett lyx, verkligt äventyr och orörd natur som kommer att förbli så för alltid.

Bildgalleri