Chat with us, powered by LiveChat
Inkaterra Hacienda Urubamba
De luxe hotel standard

Deluxe

Inkaterra Hacienda Urubamba

Sacred Valley of the Incas, Peru

Hotellet är byggt i haciendastil på en bergssluttning i Sacred Valley och är ett av de mer exklusiva hotellen i området mellan Cusco och Machu Picchu. Inkaterra Hacienda Urubamba lämpar sig för dig som vill ha ett hotell med hög servicenivå, spa och väl tilltagna rum.
Hotellområdet består av en stor huvudbyggnad med reception och restaurang. Där är även en del av rummen belägna. Andra rum är belägna i casitas runtomkring huvudbyggnaden.
Hotellet har ett komplett spa med en liten pool och en örtträdgård. Som en del i spabehandlingen berättar personalen om dom olika örternas egenskaper. Man rekommenderar olika örter som du sedan kan plocka och låta personalen tillreda ett té.

Hotellet har ett elegant rustikt inredningstema med tegelväggar, högt till tak, friliggande träbjälkar och stora handsmidda ljusarrangemang som hänger från taken. Inredningstemat är detsamma genom hela hotellet.
I hotellets restaurang kan du äta frukost, lunch och middag. Många råvaror kommer från hotellets egna ekologiska trädgård eller är lokalproducerade.
Även rummen har samma rustika inredning med handgjorda rustika möbler. Badrummen är väl tilltagna med marmorinredning och allt du kan önska.
Samtliga rum har antingen terrass eller balkong med utsikt mot dom mäktiga bergen som höjer sig över dalen.
Om du är beredd att spendera lite mer på boendet, kan vi rekommendera att uppgradera till en av friliggande casita med öppen spis och stora panoramafönster mot dalen.

Bildgalleri