fbpx
Iguana Reef Inn, Caye Caulcer, Beliize
De luxe hotel standard

DELUXE

Iguana Reef Inn

Caye Caulker, Belize

Iguana Reef Inn är beläget på den underbara karibiska ön Caye Caulker. Ön är en ö att slappa på. En före detta hippie- eller backpackerö med rastafaristuk och reaggemusik som fortfarande känns ganska oexploaterad. Hotellet är perfekt beläget direkt vid havet med nära gång- eller cykelavstånd till öns barer och restauranger. Här kan du njuta av en avkopplande barfotasemester. Läs mer om ön i Hans Hallings blogg.

Hotellet består av flera olika rumstyper, från standardrum till deluxerum och cabanas. Här finns också en stor penthousesvit. En del av rummen har egen veranda med den traditionella hammocken.

Havsbad och dykning är naturligtvis den stora attraktionen på ön, men hotellet erbjuder också en rymlig sötvattenspool när du bara vill koppla med en drink.

Här kan du läsa mer om Belize

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.