Chat with us, powered by LiveChat
El Mangroove Hotel, Costa Rica
De luxe hotel standard

Deluxe

El Mangroove

Playa Panama, Guanacaste, Costa Rica

Elegant design, fantastiskt läge vid vykortsvackra Papagayo Gulf och hög servicenivå är några ledord för El Mangroove. Detta familjevänliga hotell är perfekt beläget som utgångspunkt för ett äventyr längs Costa Ricas kust. Den som vill ge sig ut till havs, snorkla eller dyka kan möta delfiner, sköldpaddor och stingrays. Om du är här vid rätt tid på året kan du till och med sikta en eller annan knölval.
När mörkret närmar sig, kan du gå barfota ner till hotellets strandrestaurang och njuta av solnedgången.

En komplett resort
Hotellet består av 85 rum, har två restauranger, ett komplett spa, “Kids Zone”, en liten souvenirbutik och naturligtvis ett vattenaktivitetscenter med fiske- och utfärdsbåtar. Personalen är mycket servicevänlig och hotellets medarbetare finns alltid till hands för råd och tips.

Fantastiska rum
Det finns sju olika rumstyper, där även dom minsta rummen är 45 kvm stora och förtjänar att kallas för minisviter. Dom större sviterna har separata vardagsrum och alla rumstyper har väl tilltagna badrum. Inredningen är italienskt elegant med strama linjer och stora fönsterpartier. Balkonger och terrasser är väl tilltagna med bekväma möbler där du kan slappna av med en god bok eller en kopp kaffe.

 

Bildgalleri