fbpx
Copacabana Palace
De luxe hotel standard

DELUXE

Copacabana Palace

Avenida Atlântica 1702, Rio de Janeiro, CEP 22021 001, Brazil

Det mest klassiska av hotellen i Rio är Copacabana Palace. Den klassiska atmosfären slår emot dig direkt när du kommer in i lobbyn, där du känner du historiens vingslag.

Hotellet invigdes redan 1923. Sedan dess har det frekventerats av presidenter och andra digniteter. Därför är du i celebert sällskap bland popstjärnor och andra kändisar.

Numera ingår hotellet i Belmondkedjan och har genomgått en omfattande renovering. Hotellet har naturligtvis allt du kan förvänta dig av ett hotell i den här kategorin. Här finns med en stor swimmingpool, exklusivt spa och en högklassig restaurang.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.