Chat with us, powered by LiveChat
Casa San Augustin, Cartagena
Romantiskt hotell

Romantiskt

Casa San Augustin Cartagena

Universidad de Cartagena, Cartagena, Colombia

För dig som vill ha storstadspuls på semestern och samtidigt inte vara långt från underbara paradisstränder, kan vi rekommendera boutiquehotellet Casa San Augustin Cartagena.

Hotellet är inhyst in en klassisk kolonialbyggnad, mitt bland butiker och restauranger i Cartagenas gamla stad. Byggnaden är ett arv från Colombias ofta omtumlande, men färgglada förflutna. Den eleganta inredningen kompletterar dom många bevarade arkitektoniska detaljerna från byggnadens ursprung. I hjärtat av hotellet finns en klassisk innergård med en elegant pool. Här kan du koppla av mellan shopping och restaurangbesök. Enda baksidan med den centralt belägna poolen är att hotellet tillåter gästerna att använda poolen till ganska sent på kvällarna, något som kan vara störande för den som vill ha en tidig kväll.

Alla rum är rymliga och varierar alla i storlek och utformning. Även dom mindre deluxe-rummen är rymliga, från dom minsta rummen som är drygt 35 kvm, till dom största som är nästan 80 kvm stora. Det finns också flera olika sviter, som alla är mycket lyxiga. Den största är i två etage och några av sviterna har egen jacuzzi eller mindre pool.

Vill du göra ett avbrott från storstadslivet, så rekommenderar vi en utfärd till Islas del Rosario med sitt pärlband av öar. Det tar inte mer än en dryg timme att ta sig dit med båt från Cartagena. På öarna hittar du några av Colombias mest fantastiska paradisstränder. Parken har ett djur och naturliv som är lika fantastiskt både ovan och under vattenytan. Den som tycker om att snorkla eller dyka får garanterat sitt lystmäte av det tropiska undervattenslivet, som är minst lika färggrant och mångfaldigt som ovan vattenytan.

Bildgalleri