fbpx
Casa mar Paraty, Brasilien
Romantiskt hotell

Romantiskt

Casa mar Paraty

Paraty, Brasilien

Casa mar Paraty ett avslappnat litet hotell med åtta enkla men smakfullt inredda rum. Det är ett perfekt hotell för dig vill få den rätta barfotakänslan. Nedanför hotellet finns en vacker sandstrand och i den intilliggande lilla fiskebyn finns lokala restauranger och barer. Hotellet är beläget en drygt 15 minuters taxiresa från den Unesco listade lilla staden Paraty, när du vill ha ett större urval av kvällsaktiviteter.
Hotellet har en infinitypool med utsikt över den vackra bukten nedanför hotellet. Här finns också en liten bar där du kan sitta och njuta av solnedgången. Enkelt, vackert och allt man behöver för den perfekta sol och badsemestern!

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.