fbpx
Hotel Casa Corcovado Jungle Lodge, Costa Rica
BudgetGreenWhiteFrame

PRISVÄRT

Casa Corcovado Jungle Lodge

Contiguo al Parque Nacional Corcovado

Denna trevliga lodge ligger mitt i ett vackert regnskogsområde, nära Corcovados nationalpark. Det enda sättet att ta sig till hotellet är med motorbåt. Närmaste strand är 2 km bort.

Hotellets rum och sviter ligger utspridda i hotellets trädgårdsområde. Rummen är charmigt inredda i enkel costaricansk stil med en sittgrupp. En takfläkt ger svalka.

Hotel Casa Jungle Lodge har två utomhuspooler, och en restaurang som serverar lokala kött-, fisk- och skaldjursrätter. Du kan njuta av en drink i hotellets bar och blicka ut över den vackra regnskogen eller njuta av havsutsikten från Margarita Sunset Point. Hotellet har också en presentbutik.

Hotellet kan ordna en rad olika utflykter och aktiviteter. Bland annat kan hotellet ordna med dykning, fiske och ridning. Närområdet erbjuder många trevliga utflyktsmöjligheter, där du kan se vattenfall och mangroveträd.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.