fbpx
Bra hotellval

BRA VAL

Black Orchid Resort

Burrel Boom Village, Belize

Black Orchid Resort är beläget knappt 25 minuters bilresa väster om Belize City. Till flygplatsen är det drygt 15 minuter.
Hotellet ligger i ett regnskogsområde intill Belize River och består av 16 hotellrum, 7 sviter och två villor. Det finns en restaurang på hotellområdet, men du kan även välja att äta vid poolen.
Black Orchid Resort har eco-inriktning och kan erbjuda cyklar för dig som vill ta dig runt lite längre i omgivningarna. Hotellet erbjuder fri WiFi.

Dom luftkonditionerade rummen är moderna med inslag av bambuinredning. Från rummen kan du blicka ut över trädgården och se aporna klättra omkring i träden.

Här kan du läsa mer om Belize

 

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.