Chat with us, powered by LiveChat
Be Jardin Escondido - Buenos Aires
Romantiskt hotell

Romantiskt

Be Jardín Escondido by Coppola

Buenos Aires, Argentina

Hotellet var tidigare hem och produktionshögkvarter för Francis Ford Coppola och en av sviterna används fortfarande av Coppola när han är på besök. Be Jardin Escondido ligger i den östra delen av Buenos Aires Palermo Soho distrikt, det mest hippa restaurang och shoppingdistriktet i staden. Här finns också många av Buenos Aires charmiga kaféer.
Hotellet ligger i en klassisk oxblodsröd byggnad inredd med antika argentinska textilier, röda klinkers och en lummig innegård med en liten damm. Konst och antikviteter pryder väggarna och möbleringen är klassiskt elegant.
Dom allmänna utrymmena består av receptionen, ett vardagsrum bakom receptionen och diverse sittplatser runt innegården.
Dom 7 rummen ligger alla runt innegården, två med balkonger mot gården och två dom delar balkong mot gatan (som kan ha störande ljud från gatan, speciellt på fredag och lördagskvällar). Alla rum är individuellt utformade.
Hotellet serverar en utsökt frukost med jordgubbar, kiwi, ananas och andra frukter och bär i säsong. Det bjuds också på yoghurt, ägg enligt önskemål, ost, salami och andra tillbehör, så att även vi skandinaver känner oss hemma.

Bildgalleri