Chat with us, powered by LiveChat
Awasi Patagonia
De luxe hotel standard

Deluxe

Awasi Patagonia

Torres del Paine, Patagonien, Chile

Awasi Patagonia består av 14 designade villor belägna inne i Torres del Paine. Det är tveklöst ett av världens mer exklusiva hotell både vad det gäller design, service och läge.
Från de smakfullt inredda villorna har du en spektakulär utsikt över Torres del Paine. Efter en dag av naturupplevelser som det är få förunnat att se, kan du koppla av i soffan, njuta av ett glas vin framför brasan och blicka ut över landskapet. Till varje villa hör också en utomhus hot tub, där du kan ligga och njuta av stjärnhimlen på kvällarna. Ordet romantiskt missbrukas ofta för hotell, men om något hotell är romantiskt, så är det Awasi Patagonia.

Det är inte bra rummen som är fantastiska, även maten och utbudet av viner håller högsta klass.
Kortaste vistelsen på hotellet är tre nätter och det är inte billigt. Men när man tittar på priset får man inte glömma att det inkluderar alla måltider, drycker, tillgång till fyrhjulsdriven jeep, guidade utfärder samt transfers till och från Puerto Natales ingår i priset. Varje villa är tilldelad sin egen erfarna naturguide och utfärderna anpassas helt efter din önskan och förmåga.

Bildgalleri