Chat with us, powered by LiveChat
Arenas del Mar, Costa Rica
De luxe hotel standard

Deluxe

Arenas Del Mar

Manuel Antonio, Puntarenas Province, Costa Rica

Detta 5-stjärninga hotell ligger mitt i Manuel Antonios hjärta, direkt vid områdets bästa strand. Hotellet håller inte bara hög standard, utan tar också ansvar för miljön. Arenas Del Mar arbetar mycket ambitiöst med hållbarhet och strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan.

Hotellet ligger där djungeln möter Stilla Havet. Var du än är på hotellområdet så känner du dig nära naturen. Därför blir du inte förvånad över att se en leguan sola vid poolen och sengångare lata sig uppe i trädtopparna. Dessutom ligger Manuel Antonios Nationalpark, den mest besökta nationalparken i Costa Rica, bara 5 minuter från hotellet.

Ett personligt hotell
Hotellet präglas av personliga designelement med svängda trappor, höga pelare och stämningsfull belysning bakom väggar av glastegel. Runt den fritt formade poolen finns ett idylliskt poolområde där du kan slappna av och blicka ut över Stilla Havet.

Hotellet har bara 38 rum och är inte en typisk 5-stjärning resort. Här är allt mer småskaligt och exklusivt. Restaurangen är en av hotellets större tillgångar med utsökt mat.
Lunch serveras i en enklare restaurang nere på stranden, där det också bjuds på kvällsarrangemang några gånger i veckan.

Hotellets spa, med sina tre behandlingsrum, erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Medarbetare är informella och vänliga, klädda i orange t-shirts och shorts.

Rummen
Sviterna och hotellrummen finns alla i en trevåningsbyggnad med fem rumskategorier. Några av rumstyperna har hel eller delvis havsutsikt. Rummen med full havsutsikt har också bubbelpool på terrassen där du kan ligga och njuta samtidigt som du blickar ut över Stilla havet. Trädgårdsrummen, som kan kännas aningen mörka, har utsikt över trädgården.

I rummen finns både takfläkt och luftkonditionering. För dig som vill sova med öppna fönster, finns skjutdörrar med myggnät.

Bildgalleri